Päätän olla onnellinen joka paivä, jos en pysty olla joka päivä, päätän olla ainakin suurimman osan päivästä, jos en pysty olla suurinta osaa päivästä päätän olla ainakin pienen osan päivästä ja jos sekään ei ole mahdollista päätän olevani onnellinen uudelleen huomenna ja jokaisena päivänä tästä eteenpäin.

Tieni onnellisuuden löytämiseen ei ole helppo, mutta ainakin uskallan lähteä tuolle tielle. Elämäni on ollut rankka ja monen elämääni tulleen ammattilaisen mukaan moni olisi jo luovuttanut elämän herran haltuun. Kerron elämäni tarinaa pala palalta ja toiveenani on jonain päivänä julkaista kirja parisuhteisiin, seksuaalisuuteen ja itsensä etsimiseen liittyen.

Olen tämän prosessin myötä lukenut itseni seksuaalineuvojaksi sekä samalla lukenut satoja kirjoja koskien ihmisen henkistä kasvua, elämäntaito-oppaita, parisuhdeväkivaltaa, pettämistä, psykopaatin-narsismin uhriutta, psykologiaa sekä seksuaalisuutta käsittelevää materiaalia.

Uskon vahvaan tahtoon, uskon itseeni, uskon siihen, että minä saan sen mitä haluan. Kysymys kuuluu vain, tiedänkö mitä haluan? Jos haluan rakkautta, tulee minun ajatella rakkautta eikä sen puutetta. Jos haluan olla onnellinen, tulee minun ajatella onnellisuutta eikä mielipahaa.