Bongaa pihapiirin pilluhaukka

Nettitreffailu, täynnä kusipäitä, jotka vonkaavat vain pillua, vailla minkäänlaista aikomustakaan hakeutua todelliseen parisuhteeseen? Deitti-ilmoituksessa lukee: etsin luotettavaa kumppania tositarkoituksella, mielellään sitä loppuelämän kumppania, nyt olisi aika uudelle kierrokselle jne. lista on loputon. On täysin arpapeliä mitä toisesta päästä löytyy. Joko siellä toisessa päässä on juuri eronnut tyyppi, joka hakee kiireesti uutta kumppania, koska ei kestä yksinäisyyttä tai sitten siellä on tyyppi (pilluhaukkapoikanen), joka on joko juuri keksinyt sinkkuuden hauskuuden ja seksin sekä naisten loputtoman tulvan tai (pilluhaukka) joka on jo kokeillut kaikki lähialueen sinkku ja varatut naiset ja jota kukaan itseään kunnioittava nainen ei enää edes huoli potentiaaliseksi kumppaniksi. Tämäkin tyyppi löytää aina keikistettävät uusien tulokkaiden joukosta.

Kirjekaveria ei kai kukaan olekaan vailla, mutta loputon tekstailukin ärsyttää. Satunnainen viestittely toki merkitsee, että et ole mitenkään tärkeä, mutta olet ajanvietettä tylsyydelle. Niitä, jotka haluavat tavata äkkiä ja erityisesti ovat sanoneet muutaman viestin jälkeen jo sinun olevan juuri se nainen, joka olisi sopiva hänelle, kannattaa varoa. Lajimääritelmä lienee pilluhaukka. Eka treffit saattaa olla ne kuullostelutreffit, mutta jo toisilla treffeillä pöksyihin pitää jo päästä.

Jos mies on pilluhaukka, hänen tekstailunsa kiinnittyy seksuaalissävyisiin teksteihin, kropan kehumiseen, omien seksitaitojen kehumiseen, salaperäiseen statukseen, et oikein tiedä onko hän sinkku vai ei, hän ei todellisuudessa kerro henkilökohtaisista asioistaan paljoakaan, mutta kyselee paljon sinulta ja kehuu paljon. Tämän lintulajin edustajat kiinnittävät huomion juurikin sinuun ja siten he hakevat luottamusta itselleen. Iso ego näkyy myös voimakkaana oman työn kehumisena ja mahdollisen varallisuuden kanssa pröystäilynä. Hän ottaa selvää ensin mistä pidät ja kehuu kaikella sillä, mitä hänellä on siihen liittyvää.

Kun tämä haukka pääsee vihdoin pöksyihin, on hänellä jo valmiiksi katsottuna toinen daami nettitreffisivustolta ja siksi sinulle ei ole enää erityistä tarvetta. Voihan olla, että sinua kuitenkin tarvitaan vielä paikkaamaan haukan seksuaalista frustraatiota, mutta tuskin, joten ghostaus tapahtuu, eli haukka vain häviää taivaalle, eikä puheluihin tai viesteihin vain enää vastata.

Nyt tulee se jännin juttu ja ehkä jopa vihastusta aiheuttava. Miksi kerta toisensa jälkeen nainen kompastuu tähän samaan tragediaan. Miksi nainen ei vain opi? Monet naiset ovat opetettu hyväksymään erilaisia asioita miehiltä ja koska me ajattelemme, että miehen pitää viedä naista eikä nainen saa valittaa tai ajatus siitä, että jos minä nyt kysyn tai sanon näin niin eihän se mies minua uskalla enää lähestyä.

Jos siis naisella on oman arvon tunnetta ja itsetunto kohdillaan voi hän kysyä suoraan mieheltä miten hän kohtelee naisia ja mites kauan edellinen Tinder Mätsi oli kuvioissa mukana. Jos tämä mies on vielä kymmenennellä treffi kerralla vonkaamatta niin, silloin hän on tosissaan kanssasi. Ei ole pakko harrastaa seksiä ekalla eikä tokallakaan kertaa, erityisesti jos tykkää kaverista ja haluaa tutustua tämän ihan vakavassakin mielessä.

Jos kuitenkin haluat itsekin vain harrastaa seksiä tuon tyypin kanssa ja tunnet kuumaa vetovoimaa mieheen voit toki tehdä miten haluat, mutta voi olla että se juttu jää siihen. Jos tykkäät seksistä ja vetovoima on ainoa mikä yhdistää sano se suoraan. Hei mä uskon ettei tästä tule mitään, mut vetovoima on suuri, joten hypätäänkö sänkyyn. Sama koskee toki miehiäkin, mutta suurella todennäköisyydellä naisen vastaus on ei, sillä naiset useimmiten haluavat juurikin tuon parisuhteen eikä pelkkiä panoja.

Nyt tulee se pahin osa, olen sitä mieltä, että näitä pilluhaukkapoikasia ja aikuisia pilluhaukkoja tarvitaan tässä maailmassa. Miksi, no siksi, että jossain vaiheessa nainen ymmärtää kiinnittää huomiota myös omaan itsetuntoonsa, itsensä rakastamiseen, itsekunnioitukseen ja siihen mitä hän todella haluaa tulevalta kumppaniltaan. On selvääkin selvempi, että erityisesti eron jälkeen ihminen on vähän hukassa itsensä kanssa ja itsensä selvittämisessä menee hetken aikaa ja tässä työssä nämä haukkalajit voivat auttaa erityisen hyvin. Kyllä, itkuilta ei ehkä vältytä, mutta ne lähentävät parhaiden ystävien välejä ja oman minuuden löytyminen helpottuu. Siinä vaiheessa, kun nainen löytää itsensä, eikä anna treffikumppaneiden kohdella itseään kuin halpaa makkaraa, voimme vain kiittää näitä haukkoja ja selkä suorassa hymyillä leveästi kiitokset vastaantultaessa.

Kipeää saattaa tehdä siinä vaiheessa, kun sitä itseä täytyy lähteä etsimään. Seksuaalisen naiseuden löytäminen yhdessä oman identiteetin ja itseyden kanssa voi tuottaa vaikeuksia, erityisesti jos siihen liittyy häpeää tai erityisiä ongelmia edellisten parisuhteiden kanssa. Apu on kuitenkin mahdollinen seksuaaliterapiassa ja silloin, kun itseä lähdetään etsimään seksuaaliterapeutti voi auttaa sinua löytämään vahva nainen sisältäsi. Järjestän Rakkaudella nainen- kursseja ja retriittejä se seuraava rakkaudella nainen iltapäiväkurssi onkin naistenpäivää edeltävänä sunnuntaina Kauhavalla. Halutessaan Toivonkide FB sivuilta löytyy linkki Järvilakeuden kansalaisopiston opintotarjontaan, josta kurssille ilmoittautuminen löytyy. Samoin ilmoittautuminen kesän Rakkaudella nainen vaellusretriitille Levillä löytyy Toivonkiden FB tai Instasivuilta.

Rakkaudella Maria, seksuaaliterapeutti toivonkide@gmail.com