Kiitos, Rakastan Sinua

Elämä on antamisen ja vastaanottamisen suuri mahdollisuus. Jokaisella meistä on yhtäläiset mahdollisuudet onnistua elämässämme.

Rakastaessamme meitäkin rakastetaan, mutta jos vihaamme meitäkin vihataan. Todellisuutemme muokkautuu omien ajatustemme, kuvitelmiemme ja tunteidemme kautta.

Myönteisellä asenteella voimme hallita elämämme olosuhteita ja saavuttaa runsauden elämässämme. Kaikkea yltäkylläisyyttä ei voi saada kerralla, mutta päätös sen saavuttamisesta on jo hyvä alku.

Toivonkide löytyy jokaiselta ja jokaisella se on omansa. Victor E. Frankl kuvainnollistaa, että elämässä on aia toivoa, kun on yksikin asia, jota toivoo saavuttavansa elämässään. Myös Japanissa käytettävä Ikigai puhuu siitä, miten löytää oman merkityksen elämässä. Sen syyn miksi nousee aamulla sängystä ja sen asian, joka tuottaa sinulle ilon tunteita elämääsi. Minun tehtäväni seksuaaliterapeuttina on auttaa sinua löytämään sinun onnellisuutesi niin seksuaalisuuden saralla, kuin kumppanuuden ja ihmisyydenkin puitteissa.

Meillä jokaisella on omat väylämme ja polkumme elämässä, mitä taivallamme, toisilla polku voi olla kovin paljon rankempi kuin toisilla ja toiset voivat kokea samat asiat kovin eri lailla kuin toiset. Jokaisen tunnemaailma on oma, eikä kenenkään tule arvostella toisen tunnekokemuksia, sillä ne ovat omia. Siinä vaiheessa, kun tunnemaailma tuntuu liian isolta on ehkä oikea aika pyytää ammattilaiselta apua. Mikään asia tai tunnekokemus ei ole niin vähäpätöinen, etteikö siitä voisi puhua terapeutin kanssa. Ota siis reilusti yhteyttä, niin voimme keskustella lisää aiheesta vastaanotollani netissä, retriiteissä tai Rakkaudella Nainen ja Rakkaudella Me-päivillä.

“Olen pahoillani, Anna anteeksi, Kiitos, Rakastan Sinua” -Ho’oponopono