Toivonkide

“Jos aina teet , kuten aina olet tehnyt ja aina saat sen mitä saat. Jos se mitä teet ei toimi, tee sitten jotain muuta."

Ilmainen meditaatioäänite

Photo by nicollazzi xiong on <a href="https://www.pexels.com/fi-fi/kuva/rentoutuminen-kivet-rauhallinen-kivi-668353/" rel="nofollow">Pexels.com</a>

Hei, Olen Maria Haanpää ja toimin työssäni seksuaaliterapeuttina sekä hypnoterapeuttina. Käytän työssäni hypnoosin mahdollisuuksia helpottamaan elämää niin päivittäisessä, kuin tulevaisuuteenkin tähtäävissä aiheissa.

Tilaa sivun alaosasta sähköpostiisi ilmainen meditaatioäänite, jonka avulla voit rentoutua ja valjastaa itsesi vahvistumaan henkisesti haastaviinkin hetkiin elämässä. Tällä hynpnoosirentoutuksella vahvistetaan NLP:n metodeja käyttäen, omaa sisäistä suojausmekanismia sekä omaa itsetuntemusta haastavissakin tilanteissa, sekä mahdollistetaan rentoutuminen sisäisen rauhallisuuden luomisella nyt hetkeen. Voit käyttää nauhoitetta aina tarvittaessa, joten pidä linkki tallessa.

Mikäli pidät tavastani tehdä hypnoosirentoutuksia arjen helpottamiseksi, voit alkaa seuraamaan minua Toivonkide FB-sivuillani, jossa marraskuusta 2021 lähtien alkaa viikottaiset live hypnoosirentoutushetket. Käsittelen viikottain erilaisia aiheita rakkaudesta arjen voimavaroihin ja toivon, että jokaille löytyy oma aihe, josta voi ammentaa voimaa arkeen. Voit myös vinkata minulle aiheita, josta haluaisit kuulla hypnoosirentoutuksen viikottaisessa live hypnoosirentoutushetkessä.

Voit myös halutessasi varata aikaa henkilökohtaiseen hypnoosiin- tai seksuaaliterapiaan sähköpostitse toivonkide@gmail.com .

Tilaa oma äänitteesi

Saat äännitteen sähköpostiisi. Nauhoite tulee noin vuorokauden kuluessa, mutta muista tarkistaa myös roskapostilaatikkosi. Tilaamalla äänitteen saat myös kuukausittaisen uutiskirjeemme.

Mikäli haluat antaa blogivinkkejä tai kertoa oman tarinasi, kirjoita se viereiseen sarakkeeseen.

Terapiat etäyhteydellä 2021 loppuun

toivonkide@gmail.com
0400971319

%d bloggers like this: