Toivonkide

“Jos aina teet , kuten aina olet tehnyt ja aina saat sen mitä saat. Jos se mitä teet ei toimi, tee sitten jotain muuta."

Rakkaudella nainen verkkokurssi

Photo by cottonbro on Pexels.com

Hei ystävä hyvä!

Naiseudessa oleminen on hienoa, kun oppii tuntemaan itsensä, omat halunsa ja tunteensa perin pohjin. On huikean hienoa ymmärtää kaikki se mistä on tullut ja mitkä polut ovat johdattaneet juuri siihen missä tällä hetkellä on ja myös pystyy hyväksymään ilman vastarintaa nuo polut ja niillä kulkeneet ihmiset.

Oppaana verkkokurssilla on Maria Haanpää, joka on itse nelikymppisen kynnyksellä käynyt oman naiseuden projektin läpi niin seksuaalisuuden, kuin henkisenkin polun puolella. Tuo muutosvaihe teki radikaalejakin muutoksia myös työelämään, josta seksuaaliterapeutin työ on ehkä ollut se suurin muutosprosessi.

Jossain vaiheessa jokaisen naisen elämään tulee aika, jolloin haluaa käydä elämänsä läpi perinpohjin. Siinä haluaa katsoa tarkasti tilannettaan, haluaako olla juuri siinä tilanteessa ja elämässä, jossa juuri sillä hetkellä on menossa. Joskus elämä todellakin tarvitsee muutoksen pystyäkseen menemään eteenpäin ja mahdollistaakseen positiivisia muutoksia elämään.

Muutostarve voi tulla eron, kuoleman, uuden kumppanin tai jonkin elämäntilanteen kriisin myötä tarpeelliseksi. Useiden deittailu ja elämän vastoinkäymisten myötä voi olla ensisijaisesti tarpeen katsoa sisäänpäin itseen mikä itsessäni on joka vetää puoleen sitä mikä elämässäni näyttäytyy negatiivisena kuvana.

Tämä verkkokurssin matka voi olla tärkeä elämänmuutoksen aloittaja ja sitä voi täydentää myöhemmin myös seksuaaliterapialla tai seksuaalineuvonnalla. Saat mahdollisuuden kokea oivalluksia itsestäsi ja syvimmistä tunteistasi, siitä mitkä asiat ja ihmiset pidättelevät muutosta.

Muutoksen murroksessa nainen saattaa kaivata apua elämäntaseen tekemisessä ja uuden suunnan löytämisessä. Juuri siihen olen kehittänyt tämän upean 21 päivän verkkokurssin, johon olen ottanut mukaan harjoitteita logoterapiasta ja joilla tarkastellaan menneisyyttä lempeässä valossa ihmistä vahvistavana ja opettavana elementtinä. Jotta suunta löytyisi täytyy myös nykyhetki tiedostaa, vasta sen myötä päästään jatkamaan tulevaisuuden suunnitelmiin. Tässä haasteessa käydään läpi elämää niin fyysiseltä, henkiseltä kuin seksuaalisuudenkin osalta.

Jotta jotain uutta pääsisi alkamaan, tulee jotain vanhaa jättää taakse, päästää irti ja antaa anteeksi. Vaikeinta on antaa anteeksi niin itselle kuin sellaisille, jotka ovat loukanneet, kuitenkin vain anteeksiannolla voidaan taata puhdas alku uudelle. On myös annettava anteeksi itselleen, jotta voi ottaa rakkaudella vastaan kaikki ihanat asiat elämässä. Ei vain sitä mikä tulee muiden ihmisten kautta vaan ottaa vastaan omat halut, nautinnon ja rakkauden tuntemukset jotka tulevat omasta toiveesta ja oman onnellisuuden myötä.

Onnellisuus ja ilo eivät tule väkisin etsimällä vaan ne tulee upeiden kokemusten ja elämäntapahtumien myötä. Se joka väkisin etsii onnellista elämää harvoin sitä saa, mutta jos etsii mukavaa toimintaa ja elämyksiä elämään löytää samalla ilon ja onnellisuuden. Jotta pystyy nauttimaan ja olla aidosti ja rakkaudella onnellinen, tulee osata olla myös läsnä. Läsnäolo juuri siinä hetkessä jossa on takaa sen hyvän olon, sillä muutoin juuri tuo onnellisuuden hetki saattaa valua ohi, eikä ole edes huomannut, mitä tapahtui.

Voit tilata verkkokurssin toivonkide@gmail.com Tällä 21 päivän kurssilla sinulle annetaan joka päivälle upeita harjoitteita, rentoutus nauhoitteita ja tukea polullasi. Jokainen verkkokurssin ostaja saa Rakkaudella nainen E-kirjan. Se on opas lempeään itsensä rakastamiseen. Jokainen saa myös 30 minuutin konsultaatio-ohjauksen seksuaaliterapeutin kanssa, joten voit keskustella mahdollisista lukoista naiseuden rakentamisessa. Lisäbonuksena saat huikean -10% alennuksen (arvo 59€) 2022 järjestettävään Rakkaudella nainen voimavaellusretriittiin Leville 13.-16.6. (paikkoja rajoitetusti).

Lisäksi kaikilla kurssille osallistuvilla on tarpeen mukaan mahdollista etäterapiatuntiin vain 79€ (norm 98€/h) tuntihintaan tai 4kertaa 295€.

Tämän verkkokurssin avulla pääset aloittamaan naiseutesi palautusprosessin takaisin paikalleen, sinne mihin se kuuluukin, sinulle itsellesi. Se auttaa sinua tuomaan kauan haudassa olleet rakkauden tunteet itseäsi kohtaan ja vapauttamaan naiseutesi, elämäsi ja arjen kahleista vapauteen. Se auttaa sinua avautumaan seksuaaliselle nautinnolle ja valaisemaan omia estoja lempeän rauhallisella tavalla.

Sinä astut muutoksen tielle, jossa sinua autetaan. Jotta et olisi yksin, saat kirjan kanssa ohjeita, vinkkejä ja hypnoosirentoutuksia, jotta sinulla olisi kaikki eväät, tuki ja turva tähän muutosprosessin aloitukseen. Jos tunnet tarvetta verkkokurssin jälkeen vielä syvällisempään itsetutkiskeluun on sinulle mahdollisuus henkilökohtaiseen terapiaan ja neuvontaan, juuri niin kuin se on oman muutosprosessin mukaisesti tarpeellista.

Saat tämän kaiken nyt vain 39€ sis. alv 24%. Normaalisti tämä paketti erikseen ostettuna on 192€.

Mukaan pääset ilmoittautumalla viestillä puhelimeen 0400971319, sähköpostitse toivonkide@gmail.com tai yksityisviestillä Toivonkide FB.

https://www.instagram.com/toivonkide/

%d bloggers like this: