Toivonkide

“Jos aina teet , kuten aina olet tehnyt ja aina saat sen mitä saat. Jos se mitä teet ei toimi, tee sitten jotain muuta."

Osallistu arvontaan

Osallistu arvontaan ja voita Meditaation alkeet verkkokurssi (arvo 49€)

Osallistumalla liityt sähköpostilistallemme. Voit poistua sähköpostilistaltamme milloin haluat.

Arvonta suoritetaan 1.6.2023 ja siitä ilmoitetaan suoraan voittajalle sähköpostitse.

Kurssin kuvaus

Meditaatiolla on tunnetusti paljon erilaisia terveyshyötyjä. Tutkimusten mukaan säännöllinen meditointi lisää myös onnellisuuden ja merkityksellisyyden tunnetta.
Meditaatiokurssilla opit olemaan läsnä ja siirtämään huomion ulkoisista asioista sisäänpäin, sinuun itseesi. Ohjatulla meditaatio ja mindfulnessryhmässä pääset sisälle erilaisten meditaatioiden maailmaan. Kurssilla opit helppoja tapoja rauhoittaa omaa mieltäsi tilanteissa, kuin tilanteissa. Löydät keinoja tulla tietoiseksi juuri siitä, mitä todella ympärilläsi tapahtuu, ilman, että menneisyys tekee päätelmät tapahtumista puolestasi.

Meditaatio ja tietoinen läsnäolo avulla mielen selkeys ja myötätunto itseä kohtaan voimistuu ja opit itsestäsi uusia asioita, jokaisen uuden meditaation myötä. Opit kohdentamaan huomiosi tiettyihin asioihin, jolloin muut kuten kivut ja negatiiviset ajatukset jäävät vähemmälle huomiolle. Pikkuhiljaa, kiinnittämällä positiivista huomiota unelmiisi, kykenet täyttämään päiväsi niillä asioilla, jotka auttavat sinua viemään kohti unelmiasi ja toiveitasi, eikä niistä poispäin. Meditaation avulla yhteys itseen vahvistuu ja avaan uudenlaista yhteyden tunnetta itseen.

Meditaation alkeet kurssille löydät TÄSTÄ

%d bloggers like this: