Toivonkide

“Jos aina teet , kuten aina olet tehnyt ja aina saat sen mitä saat. Jos se mitä teet ei toimi, tee sitten jotain muuta."

Painonhallinta

Solakaksi ratkaisukeskeisesti ja hypnoosin tukea käyttäen

Lihavuus ja etenkin sairaalloinen lihavuus on usein saanut alkunsa jostain traumasta, kokemuksesta, tunteesta tai tarpeesta. Voi olla, että tietoisessa mielessäsi tiedät sen, mutta alitajuntasi pitää kiinni sinnikkäästi tuosta rutiininomaisesta tarpeesta syödä ja siitä irti pääseminen on itsenäisesti todella vaikeaa. Olet saattanut vuosia laihduttaa suuriakin määriä, mutta kaikki palautuvat takaisin yhä uudelleen ja uudelleen.

Ratkaisukeskeisellä työotteella on loistavia mahdollisuuksia löytää omia voimavaroja uusen elämäntavan omaksumiseen ja muuttaa kaikkineen omaa suhtautumista ja käyttäytymistä ruuan suhteen.

Hypnoosilla pääsemme käsittelemään tilannettasi alitajunnan tasolla ja pystymme vaikuttamaan uusien toimintatapojen omaksumiseen tehokkaasti. Työskentelytavassani painonpudotus ojautuu sisältäpäin eikä kehoa pyritä kontrolloimaan tiukoilla ruokavalioilla, treeniohjelmilla tai itsekurituksella. Pyrimme ohjelmoimaan mielen niin, että alitajuntasi haluaa terveyttä, solakkaa vartaloa ja hyvinvointia ja aivoihisi muodostuu uusia neurologisia yhteyksiä ja keho alkaa muuttumaan kokonaisvaltaisesti.

Henkilökohtaisessa ohjauksessa käydään läpi myös mahdolliset trauman aiheuttajat keskustelemalla ja mahdollisuuksien mukaan regressiohypnoosissa. Ratkaisukeskeisesti ja hyväksymis- ja omistautumisteoreettisen mallin pohjilta löydämme uusia polkuja ja käytänteitä omaan arkeen siirrettynä. Muutosvalmennuksessa et ole yksin vaan ohjaaja on tukenasi koko prosessin alusta loppuun.

Intensiiviseen aloituspakettiin sisältyy kartoituskertasi jälkeen 3 hypnoosikertaa. Tämä tapaamismäärä on havaittu keskimääräisesti optimaaliseksi asiakkaiden kanssa. Tapaamisissa selvitämme tunnesyömisen laukaisijat regressiossa, etsimme vahvan motivaation muutoksellesi ja vahvistamme voimavarasi muutoksen toteuttamiseen.

Saat kuukauden ajalle hypnoosi äänitteitä, jota voit kuunnella valmennuksen jälkeen tarpeen mukaan vahvistaaksesi muutoksen pysyvyyttä. On tutkittu, että muutokseen tarvitaan vähintään 90 päivää, joten siksi olen pidentänyt intensiivisen aloituspaketin 3 kuukauden mittaiseksi maksimoidakseni hyödyn.

Seuraa myös alkavia SOLA2HYPNO ryhmäkursseja painonhallinnan tueksi. Ryhmät kestävät kolmen kuukauden ajan ja niihin sisältyy hypnoosinauhotteita, kirjallista materiaalia sekä yksi henkilökohtainen regressiohypnoosi.

Jatkovalmennus on tarkoitettu niille, joilla ylipainoa on kertynyt reilusti ja tarvitsevat tukea pidemmälle ajanjaksolle.

Valmennus maksaa itsensä takaisin nopeasti säästetyissä ravintolakuluissa, ruoka- ja herkkurahoissa, ajassasi ja energiassasi.

Hypnoosivalmennuksen hinta:

  • 3kk INTENSIIVIVALMENNUS 369€ sis. alv 24% (tai 2 x 190€): sisältää kartoituskerran jälkeen 3 hypnoosikertaa, äänitteet jokaiselle viikolle 3kk ajalla, henkilökohtainen valmennus työkirja, WA-yhteys ja henkilökohtaisen avun aina tarvittaessa arkisin.
  • 12kk-jatkovalmennus  69€/kk sis. alv 24%: valmennukseen sisältyy 1x30min/kk henkilökohtainen valmennus etäyhteydellä sekä tavoitettasi tukevat muut valmennusmateriaalit, äänitteet ja visualisaatioharjoitukset.
  • SOLA2HYPNO-1kk ryhmävalmennus 129€ sis.alv 24% ryhmävalmennuksia järjestetään n.4 kertaa vuodessa. Ryhmävalmennukset pitävät sisällään viikottaiset hypnoosiharjoitteet, viikon jokaiselle päivälle aamuin ja illoin sekä kirjallisen materiaalin sähköpostiin.

Ota yhteyttä: toivonkide@gmail.com

%d bloggers like this: