Toivonkide

“Jos aina teet , kuten aina olet tehnyt ja aina saat sen mitä saat. Jos se mitä teet ei toimi, tee sitten jotain muuta."

Palvelut

Haluatko tehdä elämääsi muutoksen?

Haluatko muuttaa omaa ajattelumalliasi, kehittää omaa seksuaalisuuttasi tai löytää oman seksuaalisuutesi potentiaali, päästä irti menneisyyden vaikeista tapahtumista ja tunteista tai löytää syitä pakonomaiselle käyttäytymiselle? Seksuaaliterapiassa tai seksuaaliterapian ja hypnoterapian yhteistyöllä voimme käsitellä monia eri ajatusmallejasi ja pyrkiä myös muuttamaan tai vahvistamaan omia automaattisia käyttäytymismalleja alitajunnankin kautta. Ehkäpä haluat apua vaihdenvuosioireisiin, painonhallintaan tai narskutteluun, ota yhteyttä niin voimme sopia ilmaiseen kartoituskeskusteluun aikaa.

Photo by cottonbro on Pexels.com

Seksuaaliterapia

Apua seksuaaliseen hyvinvointiin

Terapiaan olet tervetullut liittyipä asiasi orgasmeihin, potenssiin, haluihin, hyväksikäyttöihin, parisuhde tilanteisiin, addiktioihin tai olipa asiasi millainen tahansa voit aina varata ajan 20minuutin ilmaiseen kartoituskeskusteluun, joka ei velvoita sinua vielä mihinkään, mutta voimme kartoittaa, olisiko terapiasta apua sinun asiasi suhteen.

Seksuaaliterapia hinnat:

 • Yksilöaika 45min 102€
 • Yksilöaika 60min 132€
 • Pariaika 90min 186€
 • 10x45min 900€
 • 10x90min 1800€

Lue lisää tästä

Lähetä sähköpostia: toivonkide@gmail.com

Eron jälkeen..

Onko ero ajankohtainen vai onko kenties erosta jo aikaa hieman vierähtänyt, mutta et tunnu pääsevän siitä yli ei ympäri. Eroryhmässä käydään läpi eroon johtavat mekanismit, parisuhteiden rakenteet, käsitellään eroon liittyvää vihaa, surua, pelkoja sekä yksinäisyyttä. Samalla rakennetaan hyvää pohjaa tulevalle elämälle. Kyseessä on opetuksellinen menetelmä; työmalli, joka perustuu osallistujan omaan aktiivisuuteen. Iltojen aikana eroprosessia puretaan niin keskustelujen, luentojen, pienryhmätyöskentelyn sekä monien toiminnallisten harjoitusten avulla.

Hinnasto

 • Eroryhmä 6x2h 459€
 • Eroterapia 10x45min 900€

Kysy lisää ajankohdista.

Lisätiedot Rakkaudella eroryhmä

Photo by burak kostak on Pexels.com

Rakkaudella verkkokurssit

Verkkokurssit siirtyvät uudelle alustalle maaliskuun aikana, joten toivottavasti jaksat odottaa, että saan ne kuntoon.

Rakkaudella Nainen Hyvinvointia arjen tueksi 12 viikon kurssi

Rakkaudella Nainen Mastermind

Rakkaudella Nainen kadotetun naiseuden metsästys

Rakkaudella Nainen kehotietoisuus

Lue lisää verkkokursseista tästä

Hypnoosit

Keskityn hypnooseissa enimmäkseen seksuaalisuuteen, kehonkuvaa, painonhallintaan, tupakointiin, henkiseen kehitykseen ja elämän hallinnan rakentamiseen. Hypnoosiin voi varata myös aikoja etäyhteydellä sillä sen toimivuus on ihan yhtä tehokasta, kuin lähitapaamisissakin. Olen tehnyt koko korona ajan etäyhteydellä, joten kokemukset ovat olleet kyllä hyviä.

Hypnoosihinnasto

 • Konsultaatio ja 3x90min hypnoterapia 369€
 • 10x90min 990€
 • 10x90min yhdistetty seksuaaliterapia 1490€
 • 1x90min 130€

Hypnoosityöskentelystä voit lukea lisää tästä

Retriitit

Rakkaudella Nainen Voimavaellusretriiteillä voit lähentyä omaan itseen ja oppia kuuntelemaan omia tunteita, ottaa vastaan luonnon voimaenergia ja syventyä todella siihen Naiseuteen, joka on syvällä itsessämme tulossa ja voimaantumassa. Joillekin retriitti voi olla avaava tekijä omaan tunnemaalilmaansa, kun taas pidemmälle jo itseään tutkiskeelle tuolla voimaenergialla voidaan lisätä itsetietoisuutta ja päästää irti vielä syvemmin häiriötekijöistä elämässä.

Rakkaudella nainen voimavaellusretriittejä järjestetään vuosittain Muoniossa, Levillä, mutta järjestän jatkossa myös Rukalla, Pyhä-Luostolla sekä tilauksesta myös muualla Suomessa tai ulkomailla. Lue lisää Rakkaudella Nainen Voimavaellusretriiteistä Lapissa täältä , Lue lisää retriiteistä täältä tai Retriitit ryhmän tarpeiden mukaan.

2024 tulossa Rakkaudella Lappi Experience -Yrittäjyyteni voimavarani ADHD

Retriittihinnat

 • Rukan retriitti 495€
 • Levin ja Muonion retriitti 595€

Painonhallinta

Ratkaisukeskeisellä työotteella on loistavia mahdollisuuksia löytää omia voimavaroja uusen elämäntavan omaksumiseen ja muuttaa kaikkineen omaa suhtautumista ja käyttäytymistä ruuan suhteen.

Hypnoosilla pääsemme käsittelemään tilannettasi alitajunnan tasolla ja pystymme vaikuttamaan uusien toimintatapojen omaksumiseen tehokkaasti. Työskentelytavassani painonpudotus ojautuu sisältäpäin eikä kehoa pyritä kontrolloimaan tiukoilla ruokavalioilla, treeniohjelmilla tai itsekurituksella. Pyrimme ohjelmoimaan mielen niin, että alitajuntasi haluaa terveyttä, solakkaa vartaloa ja hyvinvointia ja aivoihisi muodostuu uusia neurologisia yhteyksiä ja keho alkaa muuttumaan kokonaisvaltaisesti.

Painonhallinta muutosvalmennuksen hinnasto

 • 3kk INTENSIIVIVALMENNUS 369€
 • 12kk-jatkovalmennus  69€/kk
 • SOLA2HYPNO-1kk ryhmävalmennus 129€

Varaa aikasi maksuttomaan kartoituskeskusteluun

Mietitkö voisinko olla sinulle oikea ihminen auttamaan ?

Saat vastauksia nopeasti, kun sovit puhelimitse tehtävän maksuttoman kartoituskeskustelun:

 • saat selkeyden, millaisia muutoksia ja ratkaisuja elämässäsi tarvitset
 • autan sinua tunnistamaan ne asiat, jotka ovat estävät sinua viemään asioita eteenpäin
 • annan sinulle vaihtoehtoja päämääräsi saavuttamiseksi parhaimmalla mahdollisella tavalla
 • kerron millä keinoilla voisin auttaa sinnua saavuttamaan haluamasi muutoksen

Kartoituskeskustelu on veloitukseton ja täysin sitoumukseton ja voit sen jälkeen rauhassa päättää, haluatko jatkaa terapiassa kanssani.

Peruutusehdot

Yksilö ja pari/perhekäynnit tulee perua 24h ennen terapia-aikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50€ +alv24% maksu. Myös unohdetusta ajasta veloitetaan kyseinen maksu.

Ryhmiin tai ryhmäterapiaan osallistumisen voi perua 7vrk ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista soittamalla numeroon 0400971319 tai sähköpostitse toivonkide(at)gmail.com Jos peruutusilmoitus tulee tämän jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan ryhmän tai terapian osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Poikkeuksena Suomalainen eroseminaarin peruutusehto on 14vrk. Osallistuminen on vapaaehtoista, joten ilmoittautuessasi ryhmiin tai terapiaan hyväksyt peruutusehdot.

Yhteydenotto


%d bloggaajaa tykkää tästä: