Palvelut

Haluatko tehdä elämääsi muutoksen?

Haluatko muuttaa omaa ajattelumalliasi, kehittää omaa seksuaalisuuttasi tai löytää oman seksuaalisuutesi potentiaali, päästä irti menneisyyden vaikeista tapahtumista ja tunteista tai löytää syitä pakonomaiselle käyttäytymiselle? Seksuaaliterapiassa tai seksuaaliterapian ja hypnoterapian yhteistyöllä voimme käsitellä monia eri ajatusmallejasi ja pyrkiä myös muuttamaan tai vahvistamaan omia automaattisia käyttäytymismalleja alitajunnankin kautta. Ehkäpä haluat apua vaihdenvuosioireisiin, painonhallintaan tai narskutteluun, ota yhteyttä niin voimme sopia ilmaiseen kartoituskeskusteluun aikaa.

Photo by cottonbro on Pexels.com

Seksuaaliterapia

Apua seksuaaliseen hyvinvointiin

Terapiaan olet tervetullut liittyipä asiasi orgasmeihin, potenssiin, haluihin, hyväksikäyttöihin, parisuhde tilanteisiin, addiktioihin tai olipa asiasi millainen tahansa voit aina varata ajan 20minuutin ilmaiseen kartoituskeskusteluun, joka ei velvoita sinua vielä mihinkään, mutta voimme kartoittaa, olisiko terapiasta apua sinun asiasi suhteen.

Lue lisää tästä

Lähetä sähköpostia: toivonkide@gmail.com

Suomalainen eroseminaari

Onko ero ajankohtainen vai onko kenties erosta jo aikaa hieman vierähtänyt, mutta et tunnu pääsevän siitä yli ei ympäri. Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä mukaan Suomalaiseen eroseminaariin 22.09.2022 alkaen Lapuan kansalaisopiston ryhmässä. Ryhmässä käydään läpi eroon johtavat mekanismit, parisuhteiden rakenteet, käsitellään eroon liittyvää vihaa, surua, pelkoja sekä yksinäisyyttä. Samalla rakennetaan hyvää pohjaa tulevalle elämälle. Kyseessä on opetuksellinen menetelmä; työmalli, joka perustuu osallistujan omaan aktiivisuuteen. Iltojen aikana eroprosessia puretaan niin keskustelujen, luentojen, pienryhmätyöskentelyn sekä monien toiminnallisten harjoitusten avulla.

Lisätiedot Suomalainen eroseminaari

Photo by burak kostak on Pexels.com

Hypnoosit

Keskityn hypnooseissa enimmäkseen seksuaalisuuteen, kehnkuvaa, painonhallintaan, tupakointiin, henkiseen kehitykseen ja elämän hallinnan rakentamiseen. Hypnoosiin voi varata myös aikoja etäyhteydellä sillä sen toimivuus on ihan yhtä tehokasta, kuin lähitapaamisissakin. Olen tehnyt koko korona ajan etäyhteydellä, joten kokemukset ovat olleet kyllä hyviä.

Hypnoosityöskentelystä voit lukea lisää tästä

Retriitit

Rakkaudella Nainen Voimavaellusretriiteillä on lähentyä omaan itseen ja oppia kuuntelemaan omia tunteita, ottaa vastaan luonnon voimaenergia ja syventyä todella siihen Naiseuteen, joka on syvällä itsessämme tulossa ja voimaantumassa. Joillekin retriitti voi olla avaava tekijä omaan tunnemaalilmaansa, kun taas pidemmälle jo itseään tutkiskeelle tuolla voimaenergialla voidaan lisätä itsetietoisuutta ja päästää irti vielä syvemmin häiriötekijöistä elämässä.

Rakkaudella nainen voimavaellusretriittejä järjestetään vuosittain Levillä, mutta järjestän jatkossa myös Rukalla, Pyhä-Luostolla sekä tilauksesta myös muualla Suomessa tai ulkomailla. Lue lisää Rakkaudella Nainen Voimavaellusretriiteistä Lapissa täältä , Lue lisää retriiteistä täältä tai Retriitit ryhmän tarpeiden mukaan.

Liikunnanohjaukset

Tule mukaan liikuntaryhmiini Lapuan kansalaisopistolla syksystä 2022 alkaen. Ohjaan Power Body TÄYNNÄ, kehonhuoltoa aasialaisittain TÄYNNÄ, pallojumppaa sekä Hulafit tunteja. Täyteen buukattuun Suggestiorentoutukseen sointukylvyllä saimme vielä lisäkurssin ja sinne pääset osallistumaan tästä.

Kiinnostaako SKUMPPAJOOGA? Nyt sinulla on mahdollisuus ilostuttaa kaveriporukoitasi Skumppajoogalla illanistujaisissa. Soita ja kysy lisää niin sovitaan aika huikeisiin illanistujaisiin. Lue lisää skumppajoogasta tästä.

Suomalainen eroseminaari TULOSSA 09/2022 Lapuan kansalaisopistonryhmänä


Varaa aikasi maksuttomaan kartoituskeskusteluun

Mietitkö voisinko olla sinulle oikea ihminen auttamaan ?

Saat vastauksia nopeasti, kun sovit puhelimitse tehtävän maksuttoman kartoituskeskustelun:

  • saat selkeyden, millaisia muutoksia ja ratkaisuja elämässäsi tarvitset
  • autan sinua tunnistamaan ne asiat, jotka ovat estävät sinua viemään asioita eteenpäin
  • annan sinulle vaihtoehtoja päämääräsi saavuttamiseksi parhaimmalla mahdollisella tavalla
  • kerron millä keinoilla voisin auttaa sinnua saavuttamaan haluamasi muutoksen

Kartoituskeskustelu on veloitukseton ja täysin sitoumukseton ja voit sen jälkeen rauhassa päättää, haluatko jatkaa terapiassa kanssani.

Peruutusehdot

Yksilö ja pari/perhekäynnit tulee perua 24h ennen terapia-aikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50€ +alv24% maksu. Myös unohdetusta ajasta veloitetaan kyseinen maksu.

Ryhmiin tai ryhmäterapiaan osallistumisen voi perua 7vrk ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista soittamalla numeroon 0400971319 tai sähköpostitse toivonkide(at)gmail.com Jos peruutusilmoitus tulee tämän jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan ryhmän tai terapian osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Poikkeuksena Suomalainen eroseminaarin peruutusehto on 14vrk. Osallistuminen on vapaaehtoista, joten ilmoittautuessasi ryhmiin tai terapiaan hyväksyt peruutusehdot.

Yhteydenotto