Rakkaudella Nainen Hyvinvointia arjen tueksi

Onko arki raskasta ja energiat tuntuvat olevan lopuillaan? Kaipaatko lisää tukea ja voimaa arjessa jaksamiseksi? Tuntuuko, että fyysisesti olet kunnossa, mutta silti et vain jaksa, eikä syödyt kalorit anna voimaa jaksamiseen.

Tule mukaan Rakkaudella Nainen Hyvinvointia arjen tueksi ryhmään. Ryhmä kokoontuu 12 kertaa 2h kerralla ja ryhmässä saat voimistaa elämänenergiaasi postitiivisella tavalla. Huomaat viikko viikolta energiamääriesi kasvavan ja saat uutta potkua suoriutua arjen kuvioissa. Jokaisella kerralla liikutaan, keskustellaan ja rentoudutaan miellyttävien suggestiorentoutusten parissa niin äänimaljojen, Koshikellojen kuin lapin rummunkin tahtiin.

Energiat vähissä?

Voi olla, että käytät elämänenergiaasi vääriin kohteisiin. Mikään fyysinen ponnistelu ei auta lisäämään elämänenergiaa, jota mielesi ja ajatuksesi käyttävät. Länsimainen kulttuuri tutkii kyllä ulkoista energiaa ja sen tuotteita, mutta jättää huomiotta sisäisen energian lainalaisuudet. Kaikki sisäiset tapahtumat sinussa käyttävät myös energiavarastojasi. Liikkuaksesi sinä tarvitset energiaa liikuttamaan lihaksiasi, mutta ajatteluun ja tunteisiin tarvitset myös energiaa, eli kaikki niinsanotut sielulliset toiminnot käyttävät myös energiaa.

Stressaavissa elämäntilanteissa voit ajatella useita ajatuksia päällekäin, etkä oikein saa mistään niistä kiinni. Tällainen ajattelutapa kuluttaa moninkerroin omia niin sanottuja sielullisia energiavarastojasi ja voi lopulta uuvuttaa sinut täysin. Pyrkiessäsi eroon jostain ajatuksesta ja tunteesta tarvitset välttämättä tahdonvoimaa päästä eroon siitä ja pyrkisessäsi eroon tuosta tilanteesta kulutat entistä enemmän energioitasi.

 • Mieti tilannetta, joka on ollut henkisesti tai tunnepitoisesti todella raskas. Olet uupunut ja ajatellut, että syöt hieman, jotta saat energiaa niin, että jaksat taas jatkaa. Kuitenkaan mikään syöminen ei ole auttanut sinua jaksamaan siltikään, sillä olet henkisesti uupunut.
 • Mieti sitten tilannetta, jossa olet joko rakastunut tai innostunut jostain huikeasta asiasta. Tunnet olevasi energinen ja täynnä elinvoimaa. Et edes huomaa ympärilläsi olevia negatiivisia asioita ja sinun ei tulisi edes mieleen ruoka, sillä niin innokas tai rakastunut olet.

Tämä elämänenergia ei ole peräisin ruoasta vaan meillä kaikilla on itsessämme voimaa ammentaa sitä sisäisistä lähteistä. Sitä on meille jokaiselle niin paljon, kuin haluamme, eikä sen virta ehdy koskaan. Meidän on vain opittava löytämään tavat ammentaa tuota elämänenergiaa oikeista kohteista. Tällä kurssilla pyrimme löytämään, jokaiselle omat elämänenergian kaivot, joista voit päivittäin lisätä elämänenergiaa sielullisiin toimintoihisi. Huomaat ajatuksesi alkavan luistamaan, eikä elämän haasteet stressaa enää vaan voit niihinkin vastata helposti ja kunnioittaen sekä arvostaen kyseistä tilannetta aivan uudella tavalla.

Painonhallinta ja stressi

Stressillä on myös painonhallintaan suuri merkitys, sillä stressi aiheuttaa ihmiselle reaktion, jossa keho on valmistautuneena pakene-taistelu tilaan. Stressiä voidaan purkaa monin eri keinoin hengittämällä, kehollisilla rentoutuksilla ja mielikuvaharjoittelulla. Tällä kurssilla saat kaikkien aistien kautta monipuolista rentoutusharjoitusta, jota voit jatkaa kotona niin nauhoitteiden, kuin annettujen ohjeidenkin mukana.

Hypnoosilla apua

Ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaisesti määritellään, mitä asioita voimme rentoutusten ja hypnoosien muodossa vahvistaa. Yleisesti päivän teemat toistuvat myös rentoutusvaiheessa, mutta aina voidaan toiveita kuunnella ja niiden mukaisesti edetä.

 • Syvä, yhtäjaksoinen uni
 • Lapsuuden traumoista vapautuminen
 • Onnistuminen elämäntapamuutoksessa
 • Tavoitteisiin eteneminen
 • Luontevuus ja varmuus sosiaalisissa tilanteissa
 • Uuden suunnan selkeyttäminen
 • Luottamus terveyteen ja vastustuskykyyn
 • Hyväksytyksi tuleminen, arvostus ja rakkaus
 • Peloista ja fobioista vapautuminen
 • Hyvä arki, omien voimavarojen lisääminen

Arkeen juhlaa

Tämän kurssin avulla pääset aloittamaan matkan kohti helpompaa ja kevyempää arkea. Arki koostuu useimmiten niistä yksinkertaisista elementeistä, jotka saattavat lopulta viedä kaiken mielekkyyden elämästä pois. Tämän kurssin avulla löydät uusia tapoja tehdä vanhoja tuttuja asioita, saat rentoutusta arkeen, sekä kykenet ottamaan vastaa omaa aikaa itsellesi, sillä sinä olet omat nautintosi ansainnut. Kurssi auttaa sinua tuomaan kauan haudassa olleen rakkauden tunteet itseäsi kohtaan ja vapauttamaan naiseutesi, elämäsi ja arjen kahleista vapauteen. Se auttaa sinua avautumaan elämän nautinnolle ja avaamaan omia estoja lempeän rauhallisella tavalla.

Sinä astut muutoksen tielle, jossa sinua autetaan. Jotta et olisi yksin, saat kurssilla ohjeita, vinkkejä ja hypnoosirentoutuksia, jotta sinulla olisi kaikki eväät, tuki ja turva helpompaan arkeen. Jos tunnet tarvetta kurssin jälkeen vielä syvällisempään itsetutkiskeluun on sinulle mahdollisuus henkilökohtaiseen terapiaan ja neuvontaan, juuri niin kuin se on oman muutosprosessin mukaisesti tarpeellista. Henkilökohtainen terapia kurssin jälkeen on vain 60€/tapaaminen max.10 tapaamista.

Koko 12 tapaamiskerran kurssi vain 299€ sis. alv 24%. Normaalisti tämä paketti arvo erikseen ostettuna terapia tapaamisina on yli1200€.

Kurssin minimi osallistujamäärä on 6hlö ja se voidaan aloittaa, joka kuukausi tiistaisin klo 17.30-19.30. Tarpeen mukaan järjestän kurssin myös yhdistyksille, ystäväryhmille tai muille järjestäville tahoille.