Toivonkide

“Jos aina teet , kuten aina olet tehnyt ja aina saat sen mitä saat. Jos se mitä teet ei toimi, tee sitten jotain muuta."

Rakkaudella Nainen Kehotietoisuus

RAKKAUDELLA NAINEN KEHOTIETOISUUS

Photo by Kourtney Gundersen on Pexels.com

Toivonkide ja Miljoona Mimmit Ry on koonnut sinulle tämän upean 8 viikon kehotietoisuus verkkokurssin, jonka avulla pääset sukeltamaan omaan elämäsi tietoisuuteen verkkomateriaalin, hypnoosinauhoitteiden sekä kyseisen päivän videomateriaalin kautta.

Eletty elämä jättää meihin niin positiivisia, kuin negatiivisiakin ajatuksia ja energioita. Elämänenergia voi jäädä kehoon jumiin syystä tai toisesta. Useimmiten tuon energiatukoksen takana on jokin tietty raskas tapahtuma, joka on aiheuttanut tunteiden ylikuohumisen ja se on jostain syystä jäänyt purkamatta kyseisessä tilanteessa ja jäänyt jumiin kehoon. Käymme kamppailuja omien sisäisten elkojemme, turvattomuuden tunteiden ja vahingollisten sopeutumiskäyttäytymismalliemme kanssa, emmekä niinkään ulkoisten ja fyysisten uhkien kanssa. Kaikki tämä saa meidät pakenemaan. Koska emme voi juosta metsään niinkuin hirvi, pakenemme itsemme sisälle, vetäydymme, sulkeudumme ja peräännymme suojamuuriemme taakse, samalla sulkien ja jopa lukiten energiakeskuksemme turvaan.

Keho kerää sisäänsä energiatukoksia energiakeskuksiin, joita lasketaan olevan kehossamme 7 ja juuri näihin energiakeskuksien vaikutuksiin pureudumme tämän kurssin aikana. Jotta kykenisit kasvamaan tulee nämä energiakeskukset avautua ikää varastoida ongelmia.

Tietoisuuden ymmärtäminen elämämme tärkeimpänä elementtinä on myös yksi kurssimme pääkohdista. Tietoisuutta pyrimme harjoittelemaan tietoisten meditaatioiden avulla. Michael Singerin mukaan “Todellinen henkinen kasvu alkaa siitä, kun sisälläsi sinua on vain yksi, tietoisuus”. Totuuden siemen on syvällä meidän tietoisuudessamme, mutta jokaisena päivänä voimme päästä lähemmäksi todellista itseämme, jos vain niin päätämme tehdä ja aukaista itseämme ja maailmaa nähtäväksemme.

Jotta elämämme muuttuisi positiivisemmaksi, on tärkeää osata myös unelmoida ja juuri siksi olen omistanut unelmille kokonaisen oman kappaleen.

Tervetuloa mukaan sukellukselle omaan alitajuntaasi ♥

Rakkaudella Nainen Kehontietoisuus kurssin voit aloittaa heti haluamassasi ajankohdassa ja kestää 8viikkoa. Laita ilmoittautumisesi suoraan sähköpostilla toivonkide@gmail.com tai alla olevasta tilaalomakkeesta niin saat paluupostissa maksutiedot. Maksettuasi kurssin, saat joka maanantai kahdeksan viikon ajan kyseisen viikon materiaalin tehtävineen, hypnoosinauhoitteineen sekä videolinkin päivän aiheesta.Seuraava kehotietoisuus kurssi alkaa 1.1.2023.

Saat viikkokurssikirjeen suoraan sähköpostiisi maanantaisin kahdeksan viikon ajan. Kurssi sisältää kirjallista materiaalia, videoita, tehtäviä ja kotona kuunneltavia meditaatioita.

Tilaa kehotietoisuuskurssi

Lähde mukaan 8 viikon kestävälle Rakkaudella Nainen kehotietoisuuskurssille ja löydä uusia väyliä nähdä elämääsi eri kulmista. Kurssin hinta on 29€ .

Itsetuntemuksen polku

Jokainen kokee jossain vaiheessa syvän mielenkiinnon heräämisen oman elämän pohtimiseen. Parhaiten tämä polku aukeaa rauhoittumalla ensin ympärillä olevista stressaavista asioista ja kiinnittämällä todella huomiota omiin sisäisiin tuntemuksiin. Mitä enemmän ymmärrät itseäsi ja omaa tietoisuuttasi, sen paremmin pystyt ymmärtämään myös ympärilläsi olevaa maailmaa ja ihmisiä.

Mitä enemmän tunnemme itseämme, tunnemme myös niitä ihmisiä, jotka elämässämme vaikuttaa. Aina ei kaikki ihmiset ole hyväksi itsellemme ja omalle maailmallemme, mutta joskus tiedostamalla itsemme ja omat ajatuksemme toisia kohtaan, voivat nekin ihmiset

Keho, mieli ja sielu toimivat saumattomasti yhdessä ja vaikuttavat toisiinsa koko ajan kokonaisvaltaisesti. Terveellinen ravinto tukee myös omaltaan keho-mieli-sielu toimintoja, samoin kun hengitys ja rentoutuminen ovat oleellinen osa tätä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Miljoona Mimmit Ry

Yhdistys on perustettu tukemaan naisia ja heidän elämänlaatunsa parantamista. Olemme jo usean vuoden ajan järjestäneet erilaisia tapahtumia niin retriiteistä aina lastentapahtumiin.

Miljooona Mimmien tavoite on mahdollistaa myös yksinhuoltajille ja äideille pääsyn Rakkaudella Nainen retriiteille, joten mikäli sinulla on ystävä joka tarvitsee rentoutusta ja irtipääsyä retriitin muodossa, voit laittaa anomuksen Miljoona Mimmeille miljoonamimmitry@gmail.com tai suoraan Marialle toivonkide@gmail.com niin voimme auttaa häntä taloudellisesti osallistumaan retriitillemme.

%d bloggaajaa tykkää tästä: