Toivonkide

“Jos aina teet , kuten aina olet tehnyt ja aina saat sen mitä saat. Jos se mitä teet ei toimi, tee sitten jotain muuta."

Rakkaudella Nainen Mastermind

Photo by Alana Sousa on <a href="https://www.pexels.com/fi-fi/kuva/kirkas-luonto-naine-kesa-7523506/" rel="nofollow">Pexels.com</a>

Jokaiseen ongelmaan löytyy ratkaisu! Ja jokaiseen ratkaisuun löytyy lukemattomia vaihtoehtoja. Millainen vaihtoehto miellyttäisi sinua?

Oma mieli vaikuttaa valitsemiisi vaihtoehtoihin, eli myös kaikkiin ratkaisuihin, joita elämässäsi teet. Jossain vaiheessa, kun on tarpeeksi monta kertaa törmännyt suoraansanoen paskaan, omien valintojen myötä, kaipaa ehkä jo jotain parempaa.

Pysähdy hetkeksi miettimään, onko sinun sisäisessä maailmassasi kaikki hyvin, ajatteletko positiivisella asenteella asioita vai kyntääkö negatiivisuus, viha ja suru edelleenkin tietä edelläsi? Kun saat vastauksen, ota yhteyttä ja hyppää mukaan 2kk kestävään positiivisen ajattelun kurssille.

toivonkide@gmail.com

Positiivinen ajattelu osaksi elämää


Positiivinen asenne elämään, rauhallinen ajattelu positiivisuuden kautta ja vaihtoehtojen analysointi auttavat jo muuttamaan suuntaa omien ongelmien ratkaisuissa. Jos ihminen kykenee näkemään ongelmat mahdollisuuksina johonkin uuteen ja jopa huikeaan, ollaan jo syvällä positiivisuuden lähteillä.

Mikäli haluaisit positiivisuutta elämääsi enemmän, esittelen sinulle positiivisen ajattelun kurssin. Rakkaudella Nainen Mastermind kurssin on tarkoitettu kaikille naisille, jotka haluavat syystä tai toisesta muuttaa ajattelumaailmaansa alitajunnan tasollakin positiivisempaan suuntaan ja siten mahdollistaa uusia huikeitakin asioita elämään.

Meillä jokaisella on mahdollisuus nauttia elämästämme, onnellisena, iloisena sekä kiitollisena niistä asioista, joita meille joka päivä annetaan. Lähde mukaan matkalle kohti onnellista ja positiivista Sinua.

Itse olen kulkenut sen nyrpeän kivikon ja menetyksen helvetin, mutta löytänyt positiivisen asenteen elämään ja sitä myös ilolla opetan eteenpäin upeille ihanille oman elämänsä Naisille.

“Kun ihmisellä on sisäisesti asiat kohdillaan, on hänen maailmassaankin asiat kohdillaan”

Napoleon hill

Mitä sinä viivyttelet?

Mieyi minkä tekosyyn keksit viimeksi, kun et viitsinyt tai uskaltanut tehdä jotain, joka olisi ollut hieman epämiellyttävää tai raskasta itselle.

Me keksimme alibeja, jotta joku asia olisi helpompi jättää tekemättä. On paljon helpompaa sanoa “Sitten kun….”. Jos tietoisesti lähdet pohtimaan omia Sitten kun-alibejasi, pääset syvemmälle itseesi ja pääset omien pelkojesi ytimeen.

Onko sinun sitten, kun lisää kurjuuden ja ärsytyksen vuosia vai onko se, NYT, tässä ja heti? Tulee aika, jolloin on oikea hetki muuttaa omaa elämää ja mikäli löysit tämän kirjoituksen, ehkä se aika on nyt.

Kurssi juuri sinulle?

Lähde mukaan 2kk kestävälle kurssille, tutkimusmatkalle omaan mielesi sopukoihin.
Kurssi sisältää viikottaiset videot, työkirjan sekä paljon harjoitteita arkipäiviin tehtäviksi. Lisäksi saat hypnoosirentoutuksia positiivisuuden ja naiseutesi vahvistamiseksi. Kurssin hinta kahdelta kuukaudelta on vain 199€, joka maksetaan ennen kurssin alkua.

Kuka sinä olet?

Vaikea kysymys? Et ole ammattisi. Et ole kehosi. Et ole perheesi. Et ole titteli. Todellisuudessa olet tietoisuus, joka on tietoinen kaikesta ympärilläsi tapahtuvasta, josta voit olla tietoinen.

Mitä me siis tiedämme omasta tietoisuudestamme? Koitahan miettiä… tietoisuus tietää myös sen, koska valehtelet itsellesi ja vaikka ego mitenkä yrittää luoda mielikuvaa oman mielensä mukaiseksi, on meidän jokaisen tietoisella olemuksella mahdollisuus purkaa nuo mielikuvat, mikäli ne ovat epäsuosiollisia meille itsellemme.

Alitajunnan tehtävänä olisi kertoa luotettavasti asioiden laatu ja oikeat työskentely prosessit, mutta jospa menneisyys onkin tehnyt valheellisen kuvitelman, trauman tai valemuiston. Väärät ajatusmallit voidaan korjata hypnoosissa tietoisuuden tueksi.

Mieti vaikka ajatusta miksi et ansaitsisi nautintoa, orgasmia, vaurautta, kumppania tai mitä tahansa muuta asiaa. Alitajunta on silloin saanut vääristynyttä informaatiota toistojen, valemuistojen tai trauman kautta. Ei hätää ne on täysin mahdollista muuttaa soveltumaan paremmin sinulle sopiviksi. Toki joudut tehdä työtä sen eteen, mutta miksi ei?! Etkö haluakin tehdä positiivisra muutosta elämään?

Jokainen askel kohti positiivista ajattelua, on askel kohti omaa hyvinvointia, aloitetaan siis itsestämme.

-maria

Positiivisen ajattelun kurssi

Esittelen Rakkaudella Nainen Mastermind kurssin, joka kestää 2kk. Sen aikana opit uuden positiivisen tavan ajatella ja toteuttaa omaa tietoisuuttasi ilman egon hölinöitä ja häiritseviä pulinoita. Kurssi muuttaa ajatteluasi alitajunnan tasolla ja huomaat pikkuhiljaa elämäsi muuttuvan omia unelmiasi kohti.

9 viikon ohjelma

  • Minä-mikä on minun elämäntarkoitus
  • Positiivisen ajattelun menetelmä, luonto ja liikkuminen osana positiivista mentaalia asennetta
  • Meditaation ja rauhoittumisen voima, oman sisäisen ajattelun ja alitajunnan muuttaminen
  • Ylipäästävät kompaustuskivet, häpeä, suru, viha, viivyttely
  • Oman mielen voima elämän rakentajana
  • Seksuaalisuus, naiseus, karisma, sisäinen voima
  • Vedä puoleesi hyvää
  • Motivaatio, omien voimavarojen löytäminen
  • Elämän nautinnot, -jokainen tilaisuus on loistava mahdollisuus johonkin uuteen ja huikeaan kokemukseen

Voimaantuminen positiivisen ajattelun mestariksi lähtee yhdestä päätöksestä, muuttaa omaa ajatteluaan. Ketään ei voi pakottaa moiseen muutokseen, vaan sen on lähdettävä omasta sisäisestä halusta muuttua. Mikäli sinä olet juuriasi myöten kyllästynyt elämän jatkuvaan heittelyyn ja omaan negatiiviseen asennoitumiseen elämän polullasi, ota yhteyttä ja jutellaan, voisiko tästä kurssista olla sinulle apua.

Ilmoittaudu sähköpostitse: toivonkide@gmail.com tai numeroon 0400971319 Maria

#rakkaudellanainenmastermind
#positiivisenajattelunkurssi
#positiivinenajattelu
#positiivisuus #positiivinenmieli #kiitollisuus #iloaelämään #hymyluohymyä #rakkaus
#blogi #blogit #minä #onnellisuus
#napoleonhill #bobproctor #brenebrown #suomi #rakkaudellanainenvoimavaellusretriitti #rakkaudellanainenretriitti #rakkaudellanainen

%d bloggaajaa tykkää tästä: