Toivonkide

“Jos aina teet , kuten aina olet tehnyt ja aina saat sen mitä saat. Jos se mitä teet ei toimi, tee sitten jotain muuta."

Rakkaudella Nainen Voimavaelluretriitti

Tämän retriitin ainoa päämäärä on sinun oma hyvinvointisi. Hyvinvointisi, rakkaus itseesi, onnellisuus, rauhallisuus ja tyytyväisyys. Täällä pääset luomaan yhteyttä omaan itseesi sekä kehittämään onnellisuuttasi aivan uudesta näkökulmasta.

Voimaantunut Nainen Kotameditaatiosta

Löydä yhteys itseesi, omaan seksuaalisuuteesi ja tietoiseen läsnäoloon. Löydät tien omien astiesi ja tunteidesi ytimeen sekä löydät tien naiseutesi alkulähteelle.

Retriitillä saat olla läsnä omien tunteidesi kanssa ja syvennämme tuota läsnäoloa tunturi-vaelluksilla, kota-meditaatioiden, äänimaljahoitojen sekä naiseutta vahvistavien Womotion (joogamix) harjoitusten kautta.

Syvä yhteys luontoon antaa mahdollisuuden ottaa vastaan loistavaa rakkausenergiaa yöllisellä voimameditaatiolla aidossa Lapin kodassa (Levi). Saat päästää irti kaikesta mieltäsi kuormittavasta ja avata uuden väylän lempeämpään sisäiseen tietoisuuteen, jossa stressi ja kuormitukset eivät saa enää jalan sijaa tietoisuudessasi.

Meditaatiolla tietoiseksi

Koska retriitillä on tarkoitus tulla myös itsestä ja omista ajatuksista tietoiseksi ja kenties löytää oman elämänpolulle jokin syvempi ohjaus, on jokaisella mahdollisuus syventää osaamistaan meditointiin. Maria opettaa kansalaisopistoilla meditointia ja siksi sinulla on loistava mahdollisuus harjoitella meditaatiota myös ohjauksessa. Vaelluksien aikana käytävät keskustelut voivat tukea omaa meditoinnin ja tietoisen läsnäolon kasvua vahvistaen itseä sisältäpäin. Lapin upea luonto tukee meitä juuri tässä tietoisuuden yhteydessä.

Retriitin upea ympäristö tarjoaa meille rauhaisan ja lempeän ympäristön tyhjentää mielemme kaikista arjen paineista ja avautua naiseutemme alkulähteen voimaenergioille. Retriittimme tarjoaa täyden ylläpidon upeine ruokineen sekä mahdollisuuden täysin uusille kokemuksille.

Retriitti-info

Taatsin Seitakiven meditaatiot voimistavat maagisesti omia energioita

Retriitit Levillä kestävät 4 päivää ma-to tai ke-la ja hinta on 520€ sisältäen täyden ylläpidon, ohjelmat ja vaellukset. Matkat pohjoiseen tulee jokaisen maksaa erikseen itse.

Levillä Loihtua on jo usean vuoden toiminut Rakkaudella Nainen voimavaellusretriittien tukikohtana ja rakkaudellisena kotina kaikille kävijöille. Mirva Pohjolan emäntä ja Kristian Runonlaulaja takaavat isännöinnillään meille upeat puitteet olla ja rentoutua. Loihtuan tila sijaitsee Könkäällä noin 10km päässä Leviltä ja sijaitsee Inarin tien varressa. Vieressä siintää upea järvi, jonne halukkaat pääsevät pulahtelemaan saunastapäin. Meillä on käytössämme mahtava, tunteikas hirsitalo joka itsessään jo auttaa hiljentymään ja tulemaan lähelle itseä.

Varaa nopeasti paikkasi, sillä paikkoja on VAIN 12 ensimmäiselle varaajalle. Ilmoittautumiset sähköpostilla toivonkide@gmail.com

Ilmottautumismaksu on 120€ ( jota ei palauteta* ) retriitti voidaan maksaa kerralla tai 3. erässä.

Kätkätunturin huipulta
%d bloggers like this: