Rakkaudella Nainen Voimavaelluretriitti

Tämän retriitin ainoa päämäärä on sinun oma hyvinvointisi. Hyvinvointisi, rakkaus itseesi, onnellisuus, rauhallisuus ja tyytyväisyys. Täällä pääset luomaan yhteyttä omaan itseesi sekä kehittämään onnellisuuttasi aivan uudesta näkökulmasta.

Voimaantunut Nainen Kotameditaatiosta

Löydä yhteys itseesi, omaan seksuaalisuuteesi ja tietoiseen läsnäoloon. Löydät tien omien astiesi ja tunteidesi ytimeen sekä löydät tien naiseutesi alkulähteelle.

Retriitillä saat olla läsnä omien tunteidesi kanssa ja syvennämme tuota läsnäoloa tunturi-vaelluksilla, kota-meditaatioiden, äänimaljahoitojen sekä naiseutta vahvistavien Womotion harjoitusten kautta.

Syvä yhteys luontoon antaa mahdollisuuden ottaa vastaan loistavaa rakkausenergiaa yöllisellä voimameditaatiolla aidossa Lapin kodassa (Levi). Saat päästää irti kaikesta mieltäsi kuormittavasta ja avata uuden väylän lempeämpään sisäiseen tietoisuuteen, jossa stressi ja kuormitukset eivät saa enää jalan sijaa tietoisuudessasi.

Retriitin upea ympäristö tarjoaa meille rauhaisan ja lempeän ympäristön tyhjentää mielemme kaikista arjen paineista ja avautua naiseutemme alkulähteen voimaenergioille. Retriittimme tarjoaa täyden ylläpidon upeine ruokineen sekä mahdollisuuden täysin uusille kokemuksille.

Taatsin Seitakiven meditaatiot voimistavat maagisesti omia energioita

Retriitit kestävät 4 päivää ma-to tai ke-la ja hinta on 520€ sisältäen täyden ylläpidon, ohjelmat ja vaellukset. Matkat pohjoiseen tulee jokaisen maksaa erikseen itse.

Varaa nopeasti paikkasi, sillä paikkoja on VAIN 12 ensimmäiselle varaajalle. Ilmoittautumiset sähköpostilla toivonkide@gmail.com

Ilmottautumismaksu on 150€ ( jota ei palauteta* ) retriitti voidaan maksaa kerralla tai 3. erässä.

Kätkätunturin huipulta