Toivonkide

“Jos aina teet , kuten aina olet tehnyt ja aina saat sen mitä saat. Jos se mitä teet ei toimi, tee sitten jotain muuta."

Rakkaudella Yrittäjä

Voimaa arkeen aamupalat

Kurssi kaikille yrittäjille, jotka haluavat uudelleenjärjestellä arkeaan parhaan mahdollisen jaksamisen saavuttamiseksi

three white ceramic pots with green leaf plants near open notebook with click pen on top
Photo by Ylanite Koppens on Pexels.com

Kysy alkavia kursseja

YRITTÄJÄ! Koetko haasteita omassa jaksamisessasi tai työyhteisön keskuudessa. Lähde mukaan upeaan mini-valmennukseen kehittämään yrittäjien keskuudessa omaa jaksamista ja etsimään uusia voimavaroja.

Päivät koostuvat aihealueista, joiden avulla kerätään oivalluksia oman arjen ja elämän helpottamiseksi. Teemme mukavia harjoituksia ja keskustelemme ryhmässä muutenkin elämän haasteista ja etsimme niihin ratkaisuja. Jokainen ottaa mukaansa juuri itselleen sopivat ratkaisut oman arjen voimaannuttamiseen. Kurssi pohjautuu ratkaisukeskeiseen sekä hyväksymis-ja omistautumispohjaiseen teoriaan ja harjoitteet ovat hyvin todettuja myös terapiakäytössä olevia työskentelypohjia, jotka auttavat omiin oivalluksiin elämän haasteissa.

Ota ystävä yrittäjä mukaan ja lähde mukaan voimaannuttavaan aamupäivään. Tämä pilottiryhmä on alku myös hyvään yrittäjäverkostoitumiseen sekä uuteen yrittäjien hyvinvointia ja jaksamista kehittävään työskentelypohjaan.

Aikataulut päiviin 9.00-12.00

Päivämäärät kysy tulevat kurssit

Osoite:

Mukaan mahtuu maksimissaan 12hlö ja minimi on 6hlö, jotta hanke toteutuu.

Kurssin hinta on VAIN 110€+alv 24%

Mitä kaikkea sinä saat:

1. Millainen olen työssäni? Yrittäjän ja esihenkilön jaksaminen. Persoonallisuus testit ja persoonallisuustyyppien vaikutus yrityksen työhyvinvoinnissa. 3h

2. Palautuminen ja elämän rauhoittaminen. Oman tyylin löytäminen hektisyydestä ja stressistä irtipäästämiseksi. Rentoutumisharjoituksia ja harjoitteiden merkitys arjessa 3h

3. Liikuntasuunnitelmat, elinvoimaa sykkeestä. Monipuoliset liikkumistyylit ja omien liikuntamuotojen löytyminen, motivaatio ja psykologinen joustavuus. 3h

4. Terveellinen ruokavalio, pohdintaa omista ruokasuhteista, mihin syön ja miksi. Nälän eri lajit 3h

5. Parisuhde, perhe ja ystävät voimavarana, miten jaksaa elämässä. Mielenkiintoa ja onnellisuuden lisääminen elämään. elämään. Oman ajan vakikutus jaksamiseen ja palautumiseen. 3h

Ilmoittautuminen kurssille

Maria Haanpää
Opettaja, kouluttaja, seksuaali- ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, yrittäjä

Maria on toiminut yrittäjänä yli parinkymenen vuoden ajan johtaen niin pientä yhden hengen yritystään, kuin yli 45hengen yritystäänkin. Yrittäjyys on Marian verissä ja sen vuoksi hän haluaa mahdollistaa muillekin yrittäjille hieman helpomman tavan hoitaa omaa arkeaan ja työtään. Työt eivät tekemällä lopu, mutta elämä saattaa loppua, jos ei osaa hidastaa ja rauhoittaa stressiä. Muokkaamalla hieman elämää, voi kummasti välttää stressiä elämässä ja mahdollistaa myös yrittäjän arjen helpottuminen.

Arjen sujuvuus on yrittäjän tärkein voimavara on se sitten pieni yritys tai iso. Yrittäjän tulee olle voimissaan oman yrityksensä tuloksen vuoksi eikä yrittäjät paljon sairauslomilla viihdy, kuin pakosta.

Marialla on kokemus myös uupumisesta ja vaikean masennuksen sairastettuaan, hän osasi kääntää vihdoin hektisyyden ja stressaavan elämän, rauhoittumisen ja rentoutumisen suuntaan. Helppoa se ei ole koskaan, mutta kertaus on opintojen äiti ja yrittäjä jos kuka sen tietää, että mitään ei saavuteta jos ei jaksa tehdä muutoksia toimintaansa, tavoitteiden saavuttamiseksi.

Maria toimii terapeuttina Väestöliiton terapiapalveluissa sekä omassa Toivonkide Oy yrityksessään ertäyhteydellä sekä Seinäjoella, Kauhavalla ja Muonio/Levi akselilla. Henkilökohtaisia aikoja Marialle voi varata numerosta 0400-971319 tai toivonkide@gmail.com.

Ota reilusti yhteyttä ja katsotaan sinulle aika ilmaiseen terapiakonsultaatioon.

%d bloggaajaa tykkää tästä: