Toivonkide

“Jos aina teet , kuten aina olet tehnyt ja aina saat sen mitä saat. Jos se mitä teet ei toimi, tee sitten jotain muuta."

Lappi Experience 28.9-1.10 Muoniossa

Lappi Experience- Marian kanssa Muoniossa

Levin retriitti on jo muodostunut perinteeksi, joka mahdollistaa jokaiselle osallistujalleen henkilökohtaisen syventymisen todellisen sisäisen tutkiskelun kautta. Nyt tulee kuitenkin UUTUUTENA Lappi Experience-Marian kanssa Muoniossa 28.-1.10.2023.

Tuttuun tapaan käymme vaeltamassa tuntureilla ja hiljennymme omaan sisäiseen valtakuntaamme, mitettimään päivien aikana koettuja upeita elämyksiä.

Ohjelma sisältää:

  • Aamulliset meditaatiot ja kehonhuollon Maria kehittämän lempeän Womotion mukaisesti.
  • Särkitunturin patikka, pulahtamisen Särkitunturin (492m) syksyiseen lampeen, ohjatun meditaatiohetken tunturin huipulla.
  • Pallaksen upean Taivaskeron (809) valloitus, jonka laelta avautuu huikeat näkymät läpi tuntureiden. Taivaskerolla pääsemme nauttimaan myös ohjatun meditaation sekä kevyen venyttävän joogahetken säiden salliessa.
  • Särkitunturin Majoilla kotarentoutus sekä Shampaani-rumpumatka alisiin jossa voit löytää oman voimaeläimesi.
  • Sauna lämpiää joka päivä ja Särkijärveen voi pulahtaa uimaan vaikka jäitäkin olisi.
  • Särkijärven majat sijaitsevat aivan Särkijärven rannalla ja on kotoisan mukava pihapiiri keskellä luontoa.
  • Ruokailemme yhdessä mökissämme, joten jokainen voi halutessaan osallistua muonitukseen tai halutessaan lokoilla täysin omissa oloissaan ja asettua valmiiseen pöytään. Ihana valinnan vapaus on voimissaan koko retriitin ajan.
  • Vapaa-ajallasi voit rentoutua tai vaikkapa harjoitella meditaatiota järven rannalla tai vaikkapa mennä keskelle luontoa meditoimaan lisää.
  • Lappi Experience sisältää majoituksen, ruokailut ja ohjelmat. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle ja me hoidamme loput ja mahdollistamme sinulle huippukokemuksen upeissa Muonion puitteissa, jossa on muuten tutkitusti maailman puhtain ilma hengittää.

Retriitillä saat siis olla läsnä omien tunteidesi kanssa ja syvennämme tuota läsnäoloa tunturi vaelluksilla, meditaatioiden, äänimaljahoitojen sekä elämänenergiaasi vahvistavien harjoitusten kautta.
Luonnon energiat antavat meille mahdollisuuden ottaa vastaan loistavaa rakkausenergiaa voimameditaatiolla upeassa tunnelmassa Lapinrummun ja äänimaljojen soidessa. Syksyinen maaginen henki huokuu läpi tuntureiden vaeltaessamme läpi kivikoiden ja polkujen.

Tämä 4 päivän upea retriitti on jokaiselle osallistujalle oman polun tuoma käännekohta. Sen voimaannuttava kokemus mahdollistaa ajatusten muokkaamisen uusien näkökulmien avulla ja tekee kenties elämään uusia haasteita ja mahdollisuuksia.

Retriitin ainoa päämäärä on sinun oma hyvinvointisi. Hyvinvointisi, rakkaus itseesi, onnellisuus, rauhallisuus ja tyytyväisyys. Henkinen rauhoittuminen löytyy itseä kuuntelemalla pehmeästä luonnon syleilystä.
Löydät yhteyden itseesi, omiin todellisiin tarpeisiisi ja tietoiseen läsnäoloon. Löydät tien omien astiesi ja tunteidesi ytimeen sekä löydät tien naiseutesi alkulähteelle. Pala palalta palapelit loksahtelevat kohdalleen, rauhallisuuden löytymisen myötä.


Varaa heti oma paikkasi tältä upealta ja ainutlaatuiselta Lapin retriitiltä, sillä paikkoja. Hinta alkaen 595€, sisältäen majoituksen, ohjelman ja ruokailut. Retriitin varausmaksu on 100€ maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, eikä sitä palauteta.retriitti voidaan maksaa kerralla tai 3. erässä. viimeistään kuukausi ennen retriitin alkua. Mukaan mahtuu 10hlö, minimi 5hlö.
Varaa nopeasti paikkasi, sillä paikkoja on rajatusti majoituksen mukaan. Ilmoittautumiset sähköpostilla toivonkide@gmail.com
Huomioi eläin allergiat, sillä mukana retriitillä hengaillee Tellu Terapiakoira, joka antaa sinulle kaiken huomion mitä ikinä haluatkin, pientä rapsutuspalkkaa vastaan.

Viikonloppuretriitit/Tilausretriitit PE-SU (myös tilauksesta ryhmille)

Viikonloppuretriitin perjantaina on luvassa alkupiiri, rumpurentous ja irtipäästämisseremonia nuotiolla.
Lauantaina aamu alkaa lempeällä naiseutta herättelevällä joogalla sekä aamuhypnoosirentoutuksella, jossa avaudutaan rentoutuen naiseudelle ja omalle seksuaalisuudelle, päivän aikana seksuaaliterapeutin luennolla keskustellaan naiseudesta, vaihdevuosista, seksuaalisuudesta ja haluista tai mistä tilausryhmä itse haluaa keskusteltavan. Päivällä käymme myös patikoimassa luontopolku patikan noin 2,5-3h tai tilausryhmälle omat aktiviteetit.
Sunnuntaina aamu alkaa lempeillä jooga venytyksillä ja aamuhypnoosilla, josta päivä jatkuu keskustelulla nautinnosta sekä työskennellään ryhmästä nousseiden kysymysten parissa. Varaa paikkasi retriittiin heti, sillä paikkoja on rajatusti. Retriittiin sisältyy majoitus pe-su, liinavaatteet, ruokailut: runsas illallinen pe-la, iltatee ja iltapala laavulla, sauna ja palju, aamupalat la ja su, lounaat la-su, runsaan kattauksen ohjelmaa, mahdollisuuden henkilökohtaiseen seksuaaliterapeutin keskusteluun ja paljon ihanaa yhdessäoloa mukavassa ilmapiirissä. Retriittipaikka avoin, ja niistä ilmoitamme uutiskirjeessä ja some-kanavilla.

Retriitin hinta on 299€ sisältäen 24% alv. Retriitti maksetaan 2 tai 3 erässä, varausmaksu on 100€. Saat laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta, kuin kurssin peruuntuessa järjestäjän toimesta/Covid19 määräys. Minimi osallistujamäärä 6 hlöä. Peruutukset viimeistään 2 viikkoa ennen retriitin alkua, jonka jälkeen maksu tulee maksaa kokonaisuutena tai siirtää osallistuminen toiselle henkilölle.Ilmoittautumiset sähköpostiin toivonkide@gmail.com.

Lempeästi tervetuloa,
Maria Haanpää
seksuaaliterapeutti, hypnoterapeutti, reikihoitaja ja personal trainer
0400-971319

Kysy lisää toivonkide@gmail.com


“Rakkaus voittaa kaiken, itseään rakastamalla, uskaltaa rakastaa myös muita, täysin ehdoitta.”

-Rakkaudella Maria

Contact Us

1 Example Street
Anytown, CA 10100
USA
%d bloggers like this: