Toivonkide

“Jos aina teet , kuten aina olet tehnyt ja aina saat sen mitä saat. Jos se mitä teet ei toimi, tee sitten jotain muuta."

Rakkaudella Lappi Experience 28.9-1.10 Muoniossa

Levin retriitti on jo muodostunut perinteeksi, joka mahdollistaa jokaiselle osallistujalleen henkilökohtaisen syventymisen todellisen sisäisen tutkiskelun kautta. Nyt tulee kuitenkin UUTUUTENA Lappi Experience-Marian kanssa Muoniossa 28.-1.10.2023.

Tuttuun tapaan käymme vaeltamassa tuntureilla ja hiljennymme omaan sisäiseen valtakuntaamme, mitettimään päivien aikana koettuja upeita elämyksiä.

Ohjelma sisältää:

  • Aamulliset meditaatiot ja kehonhuollon Maria kehittämän lempeän Womotion mukaisesti.
  • Särkitunturin patikka, pulahtamisen Särkitunturin (492m) syksyiseen lampeen, ohjatun meditaatiohetken tunturin huipulla. Ruoppakönkään lammella käymme pyörähtämässä, jossa myös mahdollisuus lampeen pulahdukselle.
  • Pallaksen upean Taivaskeron (809) valloitus, jonka laelta avautuu huikeat näkymät läpi tuntureiden. Taivaskerolla pääsemme nauttimaan myös ohjatun meditaation sekä kevyen venyttävän joogahetken säiden salliessa.
  • Kotarentoutus sekä Shamaani-rumpumatka alisiin jossa voit löytää oman voimaeläimesi.
  • Sauna lämpiää joka päivä ja Levi Spa on kävelyetäisyydellä mökiltä.
  • Majoituksena meillä on 8hengen mökki Levin.
  • Ruokailemme yhdessä mökissämme, joten jokainen voi halutessaan osallistua muonitukseen tai halutessaan lokoilla täysin omissa oloissaan ja asettua valmiiseen pöytään. Ihana valinnan vapaus on voimissaan koko retriitin ajan.
  • Vapaa-ajallasi voit rentoutua tai vaikkapa harjoitella meditaatiota järven rannalla tai vaikkapa mennä keskelle luontoa meditoimaan lisää.
  • Lappi Experience sisältää majoituksen, ruokailut ja ohjelmat. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle ja me hoidamme loput ja mahdollistamme sinulle huippukokemuksen upeissa kotoisissa puitteissa, jossa on muuten tutkitusti maailman puhtain ilma hengittää.

Retriitillä saat siis olla läsnä omien tunteidesi kanssa ja syvennämme tuota läsnäoloa tunturi vaelluksilla, meditaatioiden, äänimaljahoitojen sekä elämänenergiaasi vahvistavien harjoitusten kautta.
Luonnon energiat antavat meille mahdollisuuden ottaa vastaan loistavaa rakkausenergiaa voimameditaatiolla upeassa tunnelmassa Lapinrummun ja äänimaljojen soidessa. Syksyinen maaginen henki huokuu läpi tuntureiden vaeltaessamme läpi kivikoiden ja polkujen.

Tämä 4 päivän upea retriitti on jokaiselle osallistujalle oman polun tuoma käännekohta. Sen voimaannuttava kokemus mahdollistaa ajatusten muokkaamisen uusien näkökulmien avulla ja tekee kenties elämään uusia haasteita ja mahdollisuuksia.

Retriitin ainoa päämäärä on sinun oma hyvinvointisi. Hyvinvointisi, rakkaus itseesi, onnellisuus, rauhallisuus ja tyytyväisyys. Henkinen rauhoittuminen löytyy itseä kuuntelemalla pehmeästä luonnon syleilystä.
Löydät yhteyden itseesi, omiin todellisiin tarpeisiisi ja tietoiseen läsnäoloon. Löydät tien omien astiesi ja tunteidesi ytimeen sekä löydät tien naiseutesi alkulähteelle. Pala palalta palapelit loksahtelevat kohdalleen, rauhallisuuden löytymisen myötä.


Varaa heti oma paikkasi tältä upealta ja ainutlaatuiselta Lapin retriitiltä, sillä paikkoja. Hinta 595€, sisältäen majoituksen, ohjelman ja ruokailut. Mukaan mahtuu vielä 2hlö.
Varaa nopeasti paikkasi, sillä paikkoja on rajatusti majoituksen mukaan. Ilmoittautumiset sähköpostilla toivonkide@gmail.com
Huomioi eläin allergiat, sillä mukana retriitillä hengaillee Tellu Terapiakoira, joka antaa sinulle kaiken huomion mitä ikinä haluatkin, pientä rapsutuspalkkaa vastaan.

Tunturijoogaa Taivaskerolla

Voitko nähdä itsesi tunturin laella täydellisen lempeässä rentouden tunnekokemuksessa, kehon liikkuessa pehmeästi jooga asanoissa.
Tunturijoogassa olet läsnä tuulen, valon ja valtavan tunturin syleillessä sinua joka puolelta kehoasi. Voit ammentaa itseesi tuota valtavaa elämänenergiaa jokaisella solullasi ja tuntea miten tunturi on vakaa voimapaikka, johon voi tukeutua mielessään aina voimaa tarviessaan.

Tunturijooga tuo sinut osaksi koko huikean isoa tuntureiden ketjua ja voit uppoutua tuohon tunteeseen juuri sellaisella intensiteetillä, kuin se on sinulle tarpeen tuolla hetkellä. Tuo huikea kokemus suojaavasta voimasta ympärilläsi säilyy mielessäsi koko elämän ja kantaa mieltä läpi harmaan arjen.

Taivaskero nousee 809m korkeuteen näyttäen sinulle koko upean tunturijonon aina Ylläkseltä Hettaan saakka. Parhaimmillaan pystyt sulautumaan tuohon vuorijonoon ja tuntea olevasi osa jotain upeaa elämänenergiakokonaisuutta, jota monet voivat vain unelmoida. Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä kokemaan tuo upea tunturijooga ja monta muuta upeaa kokemusta, jotka olen koonnut juuri sinua varten. Jos sinulle resonoi tämä osa Lappi Experience Marian kanssa Muoniossa kokonaisuutta, ota yhteyttä ja varaa paikkasi huikeassa porukassa. Toivonkide@gmail.com


Rakkaudella ADHD Lappi Experience

Yrittäjä, miten voit oman ADHD:n kanssa? Rakkaudella Lappi Experience esittelee uuden Yrittäjille suunnatun retriitin, jossa ADHD-voimavarat otetaan käyttöön mahdollisuutena ja kehitetään ominaisuuden postitiivisia puolia upeassa Lapin ympäristössä.Jos olet yrittäjä ja tunnet omaavasi ADHD-kirjosta persoonallisuuden piirteitäsi ja haluaisit kehittää niitä positiivisempaan suuntaan, niin tämä retriitti on sinulle. Käy lukemassa lisää TÄSTÄ

Lappi Experience -Rakkaudella ADHD

TILAUSRETRIITIT PE-SU (myös tilauksesta ryhmille)

Viikonloppuretriitin perjantaina on luvassa alkupiiri, rumpurentous ja irtipäästämisseremonia nuotiolla.
Lauantaina aamu alkaa lempeällä naiseutta herättelevällä joogalla sekä aamuhypnoosirentoutuksella, jossa avaudutaan rentoutuen naiseudelle ja omalle seksuaalisuudelle, päivän aikana seksuaaliterapeutin luennolla keskustellaan naiseudesta, vaihdevuosista, seksuaalisuudesta ja haluista tai mistä tilausryhmä itse haluaa keskusteltavan. Päivällä käymme myös patikoimassa luontopolku patikan noin 2,5-3h tai tilausryhmälle omat aktiviteetit.
Sunnuntaina aamu alkaa lempeillä jooga venytyksillä ja aamuhypnoosilla, josta päivä jatkuu keskustelulla nautinnosta sekä työskennellään ryhmästä nousseiden kysymysten parissa. Varaa paikkasi retriittiin heti, sillä paikkoja on rajatusti. Retriittiin sisältyy ohjelma (lopullinen hinta riippuu majoituskohteesta) pe-su, liinavaatteet, ruokailut: runsas illallinen pe-la, iltatee ja iltapala laavulla, sauna ja palju, aamupalat la ja su, lounaat la-su, runsaan kattauksen ohjelmaa, mahdollisuuden henkilökohtaiseen seksuaaliterapeutin keskusteluun ja paljon ihanaa yhdessäoloa mukavassa ilmapiirissä. Retriittipaikka avoin, ja niistä ilmoitamme uutiskirjeessä ja some-kanavilla.

Retriitin ohjelman ja ruokailujen hinta on 199€/hlö sisältäen 24% alv. Retriitit voidaan maksaa 2-3 erässä, varausmaksu on 100€. Saat laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta, kuin kurssin peruuntuessa järjestäjän toimesta/Covid19 määräys. Minimi osallistujamäärä 6 hlöä. Peruutukset viimeistään 2 viikkoa ennen retriitin alkua, jonka jälkeen maksu tulee maksaa kokonaisuutena tai siirtää osallistuminen toiselle henkilölle. Ilmoittautumiset sähköpostiin toivonkide@gmail.com.

Lempeästi tervetuloa,
Maria Haanpää
Toivonkide Oy
0400-971319

Kysy lisää toivonkide@gmail.com


“Rakkaus voittaa kaiken, itseään rakastamalla, uskaltaa rakastaa myös muita, täysin ehdoitta.”

-Rakkaudella Maria

Contact Us

1 Example Street
Anytown, CA 10100
USA
%d bloggaajaa tykkää tästä: