Retriitit

Kaipaatko rauhaa ja oravanpyörästä pois hyppäämistä rauhoittaaksesi kehosi ja mielesi?

Rakkaudella nainen voimavaellusretriitillä se onnistuu, saat neljän päivän aikana omistautua täysin itsellesi ja omille tunteillesi. Saat kokea kaikilla aisteillasi Lapin luontoa, rentoutua nostalgisella tallin pankolla. tuntea sykkivää rummun värähtelyä ja nuotion tulen lämpöä autenttisessa Lapin kodassa sekä vahvistaa omaa itsetuntemustasi ja naiseuttasi voimaannuttavissa ryhmäkeskusteluissa.

Kiire ja stressi aiheuttavat seksuaalisia patoutumia, estoja ja jopa seksuaalisen nautinnon katoamista, samoin univaikeuksia. Ihmisen elintoiminnot epätasapainottuvat kiireestä ja stressistä ja uupuminen on vain ajan kysymys. Retriitin aikana käsittelemme rentoutumista ja tietoista läsnäoloa, joka auttaa meitä avaamaan energiatukoksiamme monella eri osa-alueella.

Retriitillä päästät irti kaikesta suorittamisesta, eikä sinun tarvitse huolehtia koko aikana, kuin omasta olemassaolostasi. Kaikki tehdään puolestasi valmiiksi, ohjelmat, aikataulut, ruokailut joten riittää, että olet vain läsnäoleva sinä, juuri sellaisena, kuin olet. Voit päästää kaikesta irti jo matkallasi Lapin maisemiin. Tällä retriitillä riittää, että vain olet ja annat rentouden tulla itseesi ja annat läsnäololle ja hyvälle mielelle mahdollisuuden tulla tykösi.

Retriitti antaa sinulle valmiudet olemaan lähempänä omia aistejasi ja tunteitasi. Löydät oman naiseutesi ytimen, yhteyden omaan seksuaalisuuteesi ja läsnäoloon vahvistuvat ja näet itsestäsi huokuvan positiivista energiaa, itsevarmuutta ja rauhallisuutta. Retriitillä saat olla läsnä omien tunteiden kanssa ja pääset etsimään sisäistä rauhasi, jonka myötä saat päiviisi lisää merkityksellisyyttä, iloisuutta ja arvostusta omaa itseäsi kohtaan. Ohjaajien johdolla syvennät omaa tietoisuuttasi erilaisilla harjoituksilla, meditaatioilla ja luennoilla.

Rakkaudella Nainen Voimavaellusretriitti Levillä 13.-16.6.2022 Rakkaudella Nainen Ruskavaellusretriitti Levillä 14.-17.9.2022

Näiden retriittien ainoa päämäärä on sinun oma hyvinvointisi. Hyvinvointisi, rakkaus itseesi, onnellisuus, rauhallisuus ja tyytyväisyys. Henkinen rauhoittuminen löytyy itseä kuuntelemalla pehmeästä luonnon syleilystä.
Löydät yhteyden itseesi, omaan seksuaalisuuteesi ja tietoiseen läsnäoloon. Löydät tien omien astiesi ja tunteidesi ytimeen sekä löydät tien naiseutesi alkulähteelle. Pala palalta palapelit loksahtelevat kohdalleen, rauhallisuuden löytymisen myötä.


Retriitillä saat olla läsnä omien tunteidesi kanssa ja syvennämme tuota läsnäoloa Kätkätunturin ja Särkitunturin vaelluksilla, meditaatioiden, äänimaljahoitojen sekä naiseutta vahvistavien harjoitusten kautta.
Keskikesän energiat antavat meille mahdollisuuden ottaa vastaan loistavaa rakkausenergiaa yöllisellä voimameditaatiolla upeassa Lapin kodassa shamaanirumpujen soidessa. Vastaavasti syksyinen maaginen henki huokuu läpi tuntureiden ruskan pehmentäessä näkymät punaisesta kirkkaan keltaisiksi.


Loma Paksun upea ympäristö tarjoaa meille rauhaisan ja lempeän ympäristön tyhjentää mielemme kaikista arjen paineista ja avautua naiseutemme alkulähteen voimaenergioille. Loma Paksu tarjoaa täyden ylläpidon upeine Lapin ruokineen sekä mahdollisuuden täysin uusille kokemuksille.
Retriitti kestää 4 päivää, sisältäen täyden ylläpidon, ohjelmat ja vaellukset.
Hinta on täyshoidolla 520€.
Varaa nopeasti paikkasi, sillä paikkoja on VAIN 10 ensimmäiselle varaajalle. Ilmoittautumiset sähköpostilla toivonkide@gmail.com
Huomioi eläin allergiat, sillä tilalla on eläimiä.
Ilmottautumismaksu on 100€ ( jota ei palauteta* ) retriitti voidaan maksaa kerralla tai 3. erässä. viimeistään kesäkuun 1.pvä.

Viikonloppuretriitit Lapualla PE-SU (myös tilauksesta)

Lapuan viikonloppuretriitin perjantaina on luvassa alkupiiri, rumpurentous ja irtipäästämisseremonia laavulla.
Lauantaina aamu alkaa lempeällä naiseutta herättelevällä joogalla sekä aamuhypnoosirentoutuksella, jossa avaudutaan rentoutuen naiseudelle ja omalle seksuaalisuudelle, päivän aikana seksuaaliterapeutin luennolla keskustellaan naiseudesta, vaihdevuosista, seksuaalisuudesta ja haluista. Päivällä käymme myös patikoimassa Simpsiöllä Piispan polun patikan noin 2,5h.
Sunnuntaina aamu alkaa lempeillä jooga venytyksillä ja aamuhypnoosilla, josta päivä jatkuu keskustelulla nautinnosta sekä työskennellään ryhmästä nousseiden kysymysten parissa.Varaa paikkasi retriittiin heti, sillä paikkoja on rajatusti vain 8. Retriittiin sisältyy majoitus pe-su, liinavaatteet, ruokailut: runsas illallinen pe-la, iltatee ja iltapala laavulla, sauna ja palju, aamupalat la ja su, lounaat la-su, runsaan kattauksen ohjelmaa, mahdollisuuden henkilökohtaiseen seksuaaliterapeutin keskusteluun ja paljon ihanaa yhdessäoloa mukavassa ilmapiirissä. Retriittipaikkana toimii kotoinen Patula, Lapuan Simpsiöllä.

Retriitin hinta on 350€ sisältäen 24% alv. Retriitti maksetaan 2 tai 3 erässä, varausmaksu on 100€. Saat laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta, kuin kurssin peruuntuessa järjestäjän toimesta/Covid19 määräys. Minimi osallistujamäärä 6 hlöä. Peruutukset viimeistään 2 viikkoa ennen retriitin alkua, jonka jälkeen maksu tulee maksaa kokonaisuutena tai siirtää osallistuminen toiselle henkilölle.Ilmoittautumiset sähköpostiin toivonkide@gmail.com.Paikalle pääset omalla autolla tai junalla, josta voidaan järjestää yhteiskuljetus Simpsiölle.

Lempeästi tervetuloa,
Maria Haanpää
seksuaaliterapeutti, hypnoterapeutti, reikihoitaja ja personal trainer
0400-971319

Rakkaudella Nainen Voimavaellusretriitit Kesäkuussa 2022 ja Syyskuussa 2022 Levillä. Mukaan mahtuu 10hlö/(max 12) per retriitti. Kysy lisää toivonkide@gmail.com


“Add a testimonial from someone who loves what you do.”

Jane Doe

Contact Us

1 Example Street
Anytown, CA 10100
USA