Retriitit

Rakkaudella Nainen Talviretriitti Rukalla 19.-23.4.2023

Rakkaudella Nainen voimavaellusretriitti suuntaa seuraavaksi Rukalle 13.-16.4.2023. Keväthanget kutsuvat kaikkia itselleen hyvää haluavia ja varsinkin kaikkia, ketkä haluavat syventyä omaan naiseuden sisimpäänsä.

Rukan täyshoidollisen retriitin sisältö toki muokkaantuu ryhmän muotoutuessa, mutta retriitin huikeat näkymät tulevat olemaan Riisitunturin vaelluksella (n.5km), Koshikellojen soidessa tunturin laella upean heleästi ja samalla saat kokea miten voimaa saa rentoutuessa tunturin laella. Pienellä Karhunkierroksella (n.15km) jokainen retriittiläinen pääsee tuntemaan Lapin rummun kuminaa laavumakkaran ja nuotion tuoksujen kera.

Säistä ja lumitilanteesta riippuen voimme kiivetä Riisitunturille suksilla, lumikengillä tai ihan kävellen. Pieni Karhunkierros talttunee ihan kävellen vaelluskengillä.

Halukkaat saavat vielä lauantaina kokea moottorikelkkoilla viilletystä tai vastaavasti halutessaan käydä tutustumassa Kuusamon Tropiclandian kylpyläosastoon tai Rukan laskettelurinteisiin.

Jokaiselle päivälle on varattu aikaa ohjattuihin meditaatioihin ja rentouttavaan ja lihaksia rauhoittavaan joogaan.

Lisäksi retriitillä on mahdollista keskustella kaikkista naiseuteen liittyvistä aiheista retriitin ohjaajan, seksuaaliterapeutti ja ratkaisukeskeisen lyhyterapeuttiopintojaan suorittavan Maria Haanpään kanssa. Keskusteluja voidaan käydä halutessa koko ryhmän kera tai ihan vain kahdenkeskisesti vaelluksilla.

Retriitin majapaikkana toimii upea mökkimme Keisarinna, joka sijaitsee Pienelle Karhunkierrokselle ja Riisitunturiin johtavan tien läheisyydessä. Retriitti alkaa torstaina, mutta pitkänmatkalaisilla on mahdollisuus majoittua jo keskiviikosta alkaen. Retriitti loppuu sunnuntaina aamupalaan ja loppupiiriin. Mökin luovutus on klo 12.00

Varaa heti oma paikkasi tältä upealta ja ainutlaatuiselta retriitiltä. Retriitin hinta on nyt Early Bird hintaisena 395€ täyshoidolla. Hinta 1.1 alkaen 495€, sisältäen majoituksen, ohjelman ja ruokailut. Moottorikelkkaretki tai vapaavalintainen lauantain ohjelma maksetaan erikseen oman valinnan mukaan. Varausmaksu 120€ maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, eikä sitä palauteta.

Ole nopea, sillä paikkoja on mökissä rajoitetusti.

Huomioi myös allergiat, sillä retriitillä oleilee terapiakoira Tellu, Labradorinnoutaja, joka hoitaa kaikkien mieltä omalla läsnäolollaan ja häntä saa rapsutella niin paljon, kun sielu sietää. Hän toimii myös loistavana apuna tunturille noustessa, mikäli kunto alkaa pettämään😅

Rauhoittumista ja omaa aikaa

Lähde siis mukaan kokemaan rauhaannuttava 4 päivää Riisitunturin ja Rukan rentouttavassa tuulessa ja silmiä hivelevässä keväthankien loistossa.

Rakkaudella nainen voimavaellusretriitillä se onnistuu, saat neljän päivän aikana omistautua täysin itsellesi ja omille tunteillesi. Saat kokea kaikilla aisteillasi Rukan luontoa, tuntea sykkivää rummun värähtelyä ja nuotion tulen lämpöä pienellä Karhunkierroksella sekä vahvistaa omaa itsetuntemustasi ja naiseuttasi voimaannuttavissa ryhmäkeskusteluissa.

Kiire ja stressi aiheuttavat seksuaalisia patoutumia, estoja ja jopa seksuaalisen nautinnon katoamista, samoin univaikeuksia. Ihmisen elintoiminnot epätasapainottuvat kiireestä ja stressistä ja uupuminen on vain ajan kysymys. Retriitin aikana käsittelemme rentoutumista ja tietoista läsnäoloa, joka auttaa meitä avaamaan energiatukoksiamme monella eri osa-alueella.

Retriitillä päästät irti kaikesta suorittamisesta, eikä sinun tarvitse huolehtia koko aikana, kuin omasta olemassaolostasi. Kaikki tehdään puolestasi valmiiksi, ohjelmat, aikataulut, ruokailut joten riittää, että olet vain läsnäoleva sinä, juuri sellaisena, kuin olet. Voit päästää kaikesta irti jo matkallasi Rukan maisemiin. Tällä retriitillä riittää, että vain olet ja annat rentouden tulla itseesi ja annat läsnäololle ja hyvälle mielelle mahdollisuuden tulla tykösi.

Retriitti antaa sinulle valmiudet olemaan lähempänä omia aistejasi ja tunteitasi. Löydät oman naiseutesi ytimen, yhteyden omaan seksuaalisuuteesi ja läsnäoloon vahvistuvat ja näet itsestäsi huokuvan positiivista energiaa, itsevarmuutta ja rauhallisuutta. Retriitillä saat olla läsnä omien tunteiden kanssa ja pääset etsimään sisäistä rauhasi, jonka myötä saat päiviisi lisää merkityksellisyyttä, iloisuutta ja arvostusta omaa itseäsi kohtaan. Ohjaajien johdolla syvennät omaa tietoisuuttasi erilaisilla harjoituksilla, meditaatioilla ja luennoilla.

Rakkaudella Nainen Voimavaellusretriitti Levillä 8.-11.6.2023

Levin retriitti on jo muodostunut perinteeksi, joka mahdollistaa jokaiselle osallistujalleen henkilökohtaisen syventymisen todellisen sisäisen tutkiskelun kautta. Tunturivaellus Kätkätunturin laelle ja siellä hiljentyminen tunturituulen ja yhteisen meditaation äärelle, voimaannuttaa ihmisen kokemaan täysi uusia ulottuvuuksia itsestään. Särkitunturi mahdollistaa voimaannuttavan kokemuksen kauneudellaan ja Koshikellot soittavat kauneuden säveltä yhteisessä meditaatiossa, Särkitunturin lampien syleisyssä. Uskaliaammat voivat pulahtaa uimaan viileään tunturilampeen ja tuntea miten todellisen voimistumisen aalto käy läpi koko kehon.

Kesäyön meditaatiot kodassa ja lempeät joogaharjoitukset tallin ylisillä auttavat jokaista pääsemään syvään yhteyteen itsensä ja alitajuntansa kanssa. Loistavat yhteiset keskustelut antavat omalle elämänpolulle uutta ajateltavaa ja mielen rentoutuessa voi uusia ajatuksia syntyä puhtaasta intuitiosta lähtien.


Retriitillä saat siis olla läsnä omien tunteidesi kanssa ja syvennämme tuota läsnäoloa tunturi vaelluksilla, meditaatioiden, äänimaljahoitojen sekä naiseutta vahvistavien harjoitusten kautta.
Luonnon energiat antavat meille mahdollisuuden ottaa vastaan loistavaa rakkausenergiaa yöllisillä voimameditaatiolla upeassa tunnelmassa Lapinrummun ja äänimaljojen soidessa. Niin kesäinen kuin syksyinenkin maaginen henki huokuu läpi tuntureiden.

Tämä 4 päivän upea retriitti on jokaiselle osallistujalle oman polun tuoma käännekohta. Sen voimaannuttava kokemus mahdollistaa ajatusten muokkaamisen uusien näkökulmien avulla ja tekee kenties elämään uusia haasteita ja mahdollisuuksia.

Varaa heti oma paikkasi tältä upealta ja ainutlaatuiselta voimavaellus retriitiltä. Retriitin hinta on nyt Early Bird hintaisena 495€ täyshoidolla. Hinta 1.1 alkaen 595€, sisältäen majoituksen, ohjelman ja ruokailut. Lauantaina vapaavalintainen retki lauantain ohjelma maksetaan erikseen oman valinnan mukaan. Retriitin varausmaksu on 120€ maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, eikä sitä palauteta. Mukaan mahduu 10hlö, minimi 5hlö.

TULOSSA

  • Rakkaudella Nainen Talviretriitti Rukalla 19.-23.4.2023
  • Rakkaudella Nainen Voimavaellusretriitti Levillä 8.-11.6.2023
  • Rakkaudella Espanja Voimavaellus Syksy 2023

Näiden retriittien ainoa päämäärä on sinun oma hyvinvointisi. Hyvinvointisi, rakkaus itseesi, onnellisuus, rauhallisuus ja tyytyväisyys. Henkinen rauhoittuminen löytyy itseä kuuntelemalla pehmeästä luonnon syleilystä.
Löydät yhteyden itseesi, omaan seksuaalisuuteesi ja tietoiseen läsnäoloon. Löydät tien omien astiesi ja tunteidesi ytimeen sekä löydät tien naiseutesi alkulähteelle. Pala palalta palapelit loksahtelevat kohdalleen, rauhallisuuden löytymisen myötä.


Loihtuan upea ympäristö Levillä tarjoaa meille rauhaisan ja lempeän ympäristön tyhjentää mielemme kaikista arjen paineista ja avautua naiseutemme alkulähteen voimaenergioille. Loma Paksu tarjoaa täyden ylläpidon upeine Lapin ruokineen sekä mahdollisuuden täysin uusille kokemuksille.

Varaa nopeasti paikkasi, sillä paikkoja on rajatusti majoituksen mukaan. Ilmoittautumiset sähköpostilla toivonkide@gmail.com
Huomioi eläin allergiat, sillä tilalla on eläimiä.
Ilmottautumismaksu on 120€ ( jota ei palauteta* ) retriitti voidaan maksaa kerralla tai 3. erässä. viimeistään kuukausi ennen retriitin alkua.

Viikonloppuretriitit/Tilausretriitit PE-SU (myös tilauksesta ryhmille)

Viikonloppuretriitin perjantaina on luvassa alkupiiri, rumpurentous ja irtipäästämisseremonia nuotiolla.
Lauantaina aamu alkaa lempeällä naiseutta herättelevällä joogalla sekä aamuhypnoosirentoutuksella, jossa avaudutaan rentoutuen naiseudelle ja omalle seksuaalisuudelle, päivän aikana seksuaaliterapeutin luennolla keskustellaan naiseudesta, vaihdevuosista, seksuaalisuudesta ja haluista tai mistä tilausryhmä itse haluaa keskusteltavan. Päivällä käymme myös patikoimassa luontopolku patikan noin 2,5-3h tai tilausryhmälle omat aktiviteetit.
Sunnuntaina aamu alkaa lempeillä jooga venytyksillä ja aamuhypnoosilla, josta päivä jatkuu keskustelulla nautinnosta sekä työskennellään ryhmästä nousseiden kysymysten parissa. Varaa paikkasi retriittiin heti, sillä paikkoja on rajatusti. Retriittiin sisältyy majoitus pe-su, liinavaatteet, ruokailut: runsas illallinen pe-la, iltatee ja iltapala laavulla, sauna ja palju, aamupalat la ja su, lounaat la-su, runsaan kattauksen ohjelmaa, mahdollisuuden henkilökohtaiseen seksuaaliterapeutin keskusteluun ja paljon ihanaa yhdessäoloa mukavassa ilmapiirissä. Retriittipaikka avoin, ja niistä ilmoitamme uutiskirjeessä ja some-kanavilla.

Retriitin hinta on 299€ sisältäen 24% alv. Retriitti maksetaan 2 tai 3 erässä, varausmaksu on 100€. Saat laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta, kuin kurssin peruuntuessa järjestäjän toimesta/Covid19 määräys. Minimi osallistujamäärä 6 hlöä. Peruutukset viimeistään 2 viikkoa ennen retriitin alkua, jonka jälkeen maksu tulee maksaa kokonaisuutena tai siirtää osallistuminen toiselle henkilölle.Ilmoittautumiset sähköpostiin toivonkide@gmail.com.

Lempeästi tervetuloa,
Maria Haanpää
seksuaaliterapeutti, hypnoterapeutti, reikihoitaja ja personal trainer
0400-971319

SEURAAVAT Rakkaudella Nainen Voimavaellusretriitit Syyskuussa 2022 Levillä. Mukaan mahtuu 10hlö/(max 12) per retriitti. Kysy lisää toivonkide@gmail.com


“Add a testimonial from someone who loves what you do.”

Jane Doe

Contact Us

1 Example Street
Anytown, CA 10100
USA