Toivonkide

“Jos aina teet , kuten aina olet tehnyt ja aina saat sen mitä saat. Jos se mitä teet ei toimi, tee sitten jotain muuta."

Tahdon naiseuteni takaisin verkkokurssi

“KADOTETUN NAISEUDEN METSÄSTYS”

Tämä kurssi auttaa sinua löytämään naiseutesi polun, jota pitkin voit lähteä kulkemaan kohti elämän tietoisuutta, jossa naiseutesi on paikalleen, siellä missä se kuuluukin olla, sinulla itselläsi! Se auttaa sinua tuomaan kauan haudassa olleet rakkauden tunteet itseäsi kohtaan ja vapauttamaan naiseutesi elämäsi ja arjen kahleista vapauteen.

21 päivän tehokuuri sinulle, joka haluat nopeaa muutosta elämääsi. Joka päivälle on omat tehtävät, joita toki voi jatkossa miettiä lisää ja syventää ajatuksia kyseiseen aiheeseen. Uskalla lähteä tutkimaan itseäsi ja vapautumaan ajatusten kahleista, jotka pitävät sinua kiinni jossain sellaisessa, joka ei enää palvele sinua, tässä hetkessä.

Verkkokurssi sisältää:

♡21 päivän ajalle tehtäviä, liittyen tietoiseen läsnäoloon, rentoutumiseen, elämänhallintaan, naiseuteen ja seksuaalisuuteen

♡Rakkaudella Nainen e-kirja. Opas lempeään itsensä rakastamiseen. Kirja on sinulle, jonka naiseus ja rakkaus itseensä on kateissa, kadotettu tuonelan tuuliin, haudattu arjen, surun, eron, menetyksen tai masennuksen alle.

♡1h konsultaatio ohjauksen seksuaaliterapeutin, parisuhdevalmentajan ja hyvinvointivalmentajan kanssa puhelimitse

♡ -10% alennuksen seuraavaan Naiseuden viikonloppu retriittiin syksylle 2022 tai 2023(rajoitettu paikkamäärä)

♡ Reiki-hoidon hintaan (60min) 39€ (norm.69€)

“Naiseus, tuo ihana voima hävisi, hautasin sen syvälle ja kahlitsin sen rautoihin, arjen, surun, eron, menetyksen ja masennuksen alle…”

Sinä astut muutoksen tielle jossa sinua autetaan. Jotta et olisi yksin, saat kirjan kanssa 21 päivän kurssin. Tämä kurssi käydään verkkokurssina sähköpostitse, jossa e-kirjan kirjoittaja, seksuaali-ja hypnoterapeutti, elämäntaito-ohjaaja ja rentoutusvalmentaja Maria Haanpää auttaa, ohjaa, antaa vinkkejä, kertoo videolla ja tekee rentoutus tuokioita, jotta sinulla olisi kaikki eväät, tuki ja turva tämän muutoksen myötä.

Saat kaiken tämän nyt vain 29€ sis.alv 24% (Normaalisti 192€) ja kurssi on sinun katsottavana niin kauan, kun Youtube on toiminnassa.

Laita sähköpostia: Toivonkide@gmail.com tai 0400-971319 viestiä saat paluupostissa maksuohjeet. Kurssin voit aloittaa heti maksun suoritettuasi, joten laita viestiä niin pääset aloittamaan kurssin hetimiten.

%d bloggers like this: