Toivonkide

“Jos aina teet , kuten aina olet tehnyt ja aina saat sen mitä saat. Jos se mitä teet ei toimi, tee sitten jotain muuta."

Toivonkide luento

Zoomissa 23.4.2023 klo 18.00-19.00

Naiseuden Voimaantuminen Eron tai identiteettikriisin jälkeen

Huhtikuun 23, 2023
1
8:00-19:00
60 Minuuttia

Luennolla käsitellään naiseutta, hyvinvointia ja seksuaalisuutta eron tai identiteettikriisin jälkeen. Viha, suru ja epätoivo ovat olennainen osa voimaantumista ja niiden oikeanlaisen käsittelyn kautta avautuu taas uudenlainen seksuaalinen herääminen, itsetuntemuksen kasvu, ilo, onnellisuus ja uuden postitiivisen elämän kokeminen.

Luento on tarkoitettu kaikille, ketä ero on koskettanut, oli siitä miten pitkä tahansa tai tulee koskettamaan tulevaisuudessa.

Ihminen joka kykenee näkemään ongelmat, haasteet ja haavoittuvuudet mahdollisuuksina, uuden positiivisen elämän kokemiseen ja onnellisuuden luomiseen, on jo polullaan hyvässä mallissa. Ne, joilla elämä on vielä harmaata mössöä, voi huokaista helpotuksesta, sillä tällä luennolla jo sivutaan ensimmäisiä liikkeitä kohti uutta ja monipuolista postitiivista elämää. Joskus täytyy käydä elämässä pohjamutia myöten, jotta osaa muuttaa elämää uusille urille. Tämä ei kuitenkaan ole aina välttämätöntä, vaan siihen löytyy kyllä helpompikin tie.

Tule mukaan luennolle kuulemaan hyvistä poluista. Jokaiselle luennolle osallistunut saa myös Marian kirjoittaman Rakkaudella Nainen e-kirjan, sekä luentonauhoitteen itselleen, mikäli luento jostain syystä jää väliin tai keskeytyy.


Ilmoittaudun luennolle

Maria Haanpää
Seksuaaliterapeutti Hypnoosivalmentaja Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Maria on pitkänlinjan yrittäjä ja koko elämänsä toiminut kouluttajana sekä eri asiakaspalvelutehtävissä.

2013 elämänmuutos tuli aiheelliseksi ja siitä lähti liikenteeseen koko henkilökohtaiseen kuin uraelämäänkin muutosprosessi. Maria kävi läpi niin eron, yritysten menetyksen, vanhemman kuoleman kuin vakavan masennuksen. Koko elämä koki uskomattoman muutoksen, jossa suunta oli vain positiiviseen. Koska elämä näytti myös sen raadollisen puolen, oli positiivinen elämänasenne välttämätöntä. “Koskaan en luovuttanut elämääni negatiivisuudelle, vaan näin, että rakkaus tulee sisätä käsin ja se kantaa minut uudelle polulle.” Maria sanoo. On ymmärrettävä mitä asioita vetää puoleensa omalla toiminnallaan ja muututtava sen mukaiseksi, mitä haluaa olla ja millaisena haluaa tulevaisuuden näyttävän.

Maria opiskeli ensin auktorisoiduksi seksuaalineuvojaksi, seksuaaliterapeutiksi, jonka jälkeen opinnot jatkuivat rentoutusvalmentajaksi, hypnoosivalmentajaksi, personal traineriksi. Tällä hetkellä hän opiskelee vielä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi sekä tapahtumatuottajaksi, saadakseen Rakkaudella Nainen konseptilleen monipuoliset mahdollisuudet tuottaa palveluja naisille, jotka tarvitsevat tukea omalla Naiseuden voimaantumisen polullaan.

Marialle pääset terapia-asiakkaaksi etäyhteydellä, Seinäjoella tai Kauhavalla. Sekä 2023 vuoden aikana myös Muoniossa ja Levillä mahdollisuus lähiterapiaan.

Ota yhteyttä varataksesi aikaa ilmaiseen 30min terapiakonsultaatioon. Ajanvaraukset 0400-971319 tai toivonkide@gmail.com

*Ilmoittautuessasi luennolle annat luvan tietojesi käyttöön.

%d bloggaajaa tykkää tästä: