Toivonkide

“Jos aina teet , kuten aina olet tehnyt ja aina saat sen mitä saat. Jos se mitä teet ei toimi, tee sitten jotain muuta."

Tupakasta eroon

Kun tuhkakuppi alkaa olla täynnä, on aika muutokselle

Jokainen tupakoiva tietää tupakoinnin haitat ja terveysvaikutteet ja silti tupakka syttyy aina tietyissä tilanteissa, tiettyjen ihmisten seurassa ja tietyissä päivän rutiineissa. Tupakan sytyttäminen ja sen polttaminen on rutiininomaista automaattiohjausta, josta eroonpääseminen on ilman pois oppimista ja alitajunnan yhteistyötä vaikeaa.

Tupakointiin liittyy monenlaisia riippuvuuksia niin fyysistä, psyykkistä, emotionaalista kuin sosiaalistakin. Näistä kaikista riippuvuuksista tulee päästä eroon, jotta tupakointi loppuu vihdoinkin lopullisesti. Jos haluat päästä eroon tupakasta onnistuneesti tulee pitkäaikainen ystävä hyvästellä asianmukaisesti sinulle sopivalla tavalla niin fyysisesti, kuin alitajunnan tasollakin. On aikoja elämässä, kun jokin ihminenkään ei enää palvele omia tarpeita ja hänet tulee myös hyvästellä elämästä lopullisesti, tämä sama tulee tehdä myös tupakan kanssa. Joten mikäli olet varma, että tupakka ei palvele enää sinun tämänhetkisiä tarpeitasi ja haluat siitä päästä eroon, olen valmis sinua auttamaan.

Hypnoosivalmennuksen hinta:

  • 360€ tai 2 x 185€: sisältää kartoituskerran jälkeen 3 hypnoosikertaa sekä äänitteen. Tarvittaessa 4.kerta +92€

Ota yhteyttä: toivonkide@gmail.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: