Toivonkide

“Jos aina teet , kuten aina olet tehnyt ja aina saat sen mitä saat. Jos se mitä teet ei toimi, tee sitten jotain muuta."

Skumppajooga

Skummpajooga on hauska tapa kerätä ystävät yhteen liikkumaan ja nauramaan.

Haaveiletko ystävien kanssa mukavasta illasta nauraen ja hieman liikkuen. Skumppajooga on vastauksesi tähän tarpeeseen. Kerää mukava porukka kasaan ja järjestetään teille ikimuistoinen päivä Skumppajoogan tiimoilta.

Mukaan tarvitaan iloista mieltä, mutta myös joogamatto, kuohari/viinilasi ja tietenkin juomat jokaisen omaan makuun. Skumppajoogaa voidaan harjoittaa niin pihalla kuin sisälläkin, omien mieltymysten mukaan. Tilaa tarvitaan jokaiselle sen joogamaton verran, joten ihan pieneen mökkiin ei kannata ahtautua Skumppajoogaamaan.

Skumppajoogaillan hinta on 120€ (sis. alv 24%) ja sen kesto on noin 1,5h. Lisäksi samaan settiin voi hyvin lisätä Naiseus ja nautinto-luennon, jossa seksuaaliterapeuttina kerron nautinnon ja seksuaalisuuden voimistumisesta elämässä. Luennon kesto on noin 30-45min ja se pidetään ennen skumppajoogaa. Tämän luento-Skumppajooga paketin hinta on 150€ (sis 24% alv)

%d bloggers like this: